Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Ondernemersprijs Achterhoek

24 oktober 2023 | 19.00 - 23.30 uur | Doetinchem

De Ondernemersprijs Achterhoek is een jaarlijks terugkerend evenement dat de prestaties van ondernemers erkent en waardeert. Ook dit jaar hebben we weer een feestelijk programma samengesteld met optredens van bekende artiesten en sprekers. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Tijdens deze avond worden er twee awards uitgereikt. Naast de Ondernemersprijs voor inspirerende bedrijven uit de regio is er een Talent Award voor startende Achterhoekse ondernemers. Wij verwelkomen jou graag bij dit evenement in het Amphion Theater.

Het programma wordt in goede banen geleid door voormalig hockeyinternational Kim Lammers. Onze gastspreker is niemand minder dan Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland en voormalig voorzitter van VNO-NCW Midden. Zangeres Emma Luca en stand-up musician Bart Kiers verzorgen deze avond de muzikale begeleiding en entertainment.

Deelname is exclusief voor leden van VNO-NCW Achterhoek. Zij hebben inmiddels per e-mail een uitnodiging voor deze bijeenkomst ontvangen.