Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Online sessie SROI Achterhoek

20 mei 2021 | 16.00 - 17.00 | online

Belangrijke voordelen halen met Social Return On Investment (SROI)?

Tijdens de online bijeenkomst van bind! op 20 mei van 16.00 tot 17.00 uur vertellen we je meer hierover.

In een korte interactieve sessie vertelt Sam Hannah Schraven van het WerkgeversServicepunt Achterhoek wat Social Return on Investment (SROI) precies inhoudt en hoe je als inkopende of inschrijvende organisatie invulling kunt geven aan SROI.

Op 12 mei 2021 ondertekenen de Achterhoekse gemeenten het convenant Uniformering Social Return Oost-Nederland, mede naar aanleiding van de lobby van VNO-NCW Midden om meer uniformiteit te creëren in het beleid en proces rondom Social Return. Deze meer uniforme werkwijze in Oost-Nederland maakt het voor bedrijven makkelijker en aantrekkelijker om met Social Return aan de slag te gaan.

In de bijeenkomst delen enkele werkgevers hun praktijkervaringen met ons. Henk-Jan Westhoff van Coffee Fresh vertelt hoe hij met zijn bedrijf invulling geeft aan SROI. Ook Bernadette Arends van woningcorporatie De Woonplaats deelt haar ervaringen met SROI. Natuurlijk hebben we in het programma ruimte voor interactie en kun je vragen stellen aan de sprekers.

Meld je aan voor deze gratis online kennissessie via onderstaande button!
Iedereen is van harte welkom bij deze bijeenkomst over SROI. Na aanmelding ontvang je enkele dagen voor de bijeenkomst een toegangslink voor de meeting die via ZOOM wordt gehouden. Graag tot ziens!