Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Partnerschap in Ondernemen

6 december 2022 | 12.00 - 14.00 uur | Ressen

Uit onderzoek van het Nibud blijkt dat ruim 60% van de werkgevers te maken heeft met personeel met schulden. Medewerkers met schulden zijn vaker ziek en werken vaak minder geconcentreerd. Vanuit het perspectief van goed werkgeverschap loont het om deze medewerkers te ondersteunen. Maar, hoe doe je dat als werkgever? Daarover gaat de eerstvolgende lunchbijeenkomst van Partnerschap in Ondernemen. We nodigen je van harte uit om deel te nemen op:

Dinsdag 6 december 12.00 tot 14.00 uur
Landwinkel De Woerdt, Ressen

Hoe ondersteun je medewerkers met geldzorgen?
Kom naar de lunchbijeenkomst van Partnerschap in Ondernemen op 6 december en pik een graantje mee van de aanpak en tips van de Moedige Dialoog. Deze organisatie zet zich in voor de financiële en sociale redzaamheid van mensen in heel Nederland en helpt bedrijven met een bewezen succesvolle aanpak bij medewerkers met schulden. Werkgevers krijgen hulp bij preventie en het vroeg signaleren van geldproblemen bij hun medewerkers.

Wat kan je verwachten?
Naast informatie over de aanpak van de Moedige Dialoog, krijg je tijdens de bijeenkomst ook handvatten om geldzorgen van medewerkers te (leren) herkennen. Na het plenaire gedeelte is er gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan tijdens een verzorgde lunch. Deelname is kosteloos.

We hopen je te ontmoeten op 6 december. Schrijf je nu in, het aantal plaatsen is beperkt.