Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Prinsjesdagbijeenkomst VNO-NCW VeluweVallei

18 september 2019 | 07.00 uur | Schaffelaartheater | Barneveld

Op de derde dinsdag van september is het Prinsjesdag, de start van het nieuwe werkjaar van de Staten-Generaal. Dit is ook het moment waarop de begroting en plannen van de regering voor het komende jaar bekend gemaakt worden. Van oudsher een cijferwaterval met grote impact op ondernemers.

Tijdens het traditionele Prinsjesdagontbijt dat wij op woensdag 18 september organiseren in het Schaffelaartheater te Barneveld ontdek je wat de Troonrede en de Miljoenennota voor ons land, onze regio, maar zeker ook voor jezelf en je bedrijf kan betekenen.

Onze hoofdspreker is Doekle Terpstra, voorzitter van Techniek Nederland, de branche organisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel. Voorheen was Doekle voorzitter van CNV en Hogeschool InHolland. Hij neemt ons mee over de arbeidsmarkt gevolgen van de energietransitie en legt verbinding met de ontwikkelingen in het lokale onderwijs.

Bram Faber, partner van Schuiteman Accountants en Adviseurs, zoomt zoals gewoonlijk in op de belangrijkste fiscale plannen van de miljoenennota.

We starten de bijeenkomst om 7 uur met een ontbijtbuffet, zodat je de dag kunt beginnen met een netwerkmoment met collega-ondernemers en vertegenwoordigers van de overheid.

Mocht het niet lukken om bij dit ontbijt aan te schuiven dan attenderen wij je op de Prinsjesdaglunch in Veenendaal van 11.30 tot 14.30. Aanmelden kunt u hier.

Graag ontvangen wij uiterlijk 15 september uw aanmelding voor deze ontbijtbijeenkomst. Reageer snel, want de belangstelling is groot.

Het Prinsjesdagontbijt wordt mogelijk gemaakt door: gemeente Barneveld, Rabobank Gelderse Vallei, Schuiteman Accountants & Adviseurs en VNO-NCW VeluweVallei.