Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Prinsjesdagcongres Regio Zwolle

15 september 2020 | 15.30 uur | Hotel Lumen, Zwolle

Het maximum aantal deelnemers voor deze bijeenkomst is bereikt, aanmelden is daarom niet meer mogelijk. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar regiozwolle@zwolle.nl.

We zijn dit keer te gast bij Lumen Hotel & Events in Zwolle: een perfecte locatie voor een coronaproof evenement. Coby Zandbergen is onze dagvoorzitter. Je bent van harte welkom!

Wat kun je verwachten?
15.30 uur Inloop
16.00 uur Opening door Peter Snijders
16.05 uur Reflectie economische ontwikkelingen en Miljoenennota 2020 door Marcel Klok van ING
16.25 uur Cultureel intermezzo
16.30 uur De impact van de coronacrisis op Regio Zwolle*
16.50 uur Toelichting Ondernemersprijs Regio Zwolle
17.00 uur Afsluiting en netwerkborrel op anderhalve meter

* Coby Zandbergen gaat in gesprek met Peter Snijders, Trudy Huisman, Jelle Weever en Laurens de Lange over de impact van de coronacrisis op hun dagelijks werk. Ook komt de veerkracht van de Regio Zwolle aan bod.

Unieke opzet
Vanwege de coronamaatregelen is de opzet van deze editie anders dan normaal: maximaal 100 gasten in theateropstelling met 1,5 meter tussen elke stoel. Er zal voldoende gelegenheid zijn om op een veilige manier en afstand te netwerken en bij te praten. Bij eventuele aanscherping van de corona-maatregelen kiezen we voor een aangepaste opzet. Wij informeren je hier tijdig over.

Aanmelden
Regio Zwolle is een netwerksamenwerking van vier O’s en we streven naar een bijeenkomst met een evenredige afspiegeling van de partners. We nodigen je van harte uit aanwezig te zijn tijdens deze speciale editie. Bij veel animo zal er worden gekeken naar een optie om online de bijeenkomst bij te wonen. Je kunt je aanmelden via onderstaande aanmeldknop. Dit kan op uiterlijk 31 augustus.

Goed om te weten
Heb je je aangemeld maar ben je toch verhinderd? Laat dat dan weten via regiozwolle@zwolle.nl. Dat scheelt je 50 euro no-showkosten en wij kunnen iemand anders de gelegenheid bieden aanwezig te zijn.

Graag tot dinsdag 15 september!

Auke Oosterhoff, VNO-NCW regio Zwolle
Eduard Prins, MKB Nederland Regio Zwolle
Hedwig Duteweerd, MarketingOost
Kees Praamstra en Harmieke Paters, Regio Zwolle