Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Regio Zwolle Congres

10 december 2020 | 15.00 uur | Online

10 december 2020 stond waarschijnlijk al gereserveerd in je agenda, de 9de editie van het Regio Zwolle Congres. En dat kan gereserveerd blijven. Het wordt anders dan voorgaande jaren, maar minstens zo interessant. Kijk op 10 december 2020 naar de live uitzending online:
Verbinding door de generaties heen. Blijf in Business.

Klik hier om je aan te melden voor de livestream.

Op 10 december gaan we onder de bezielende leiding van Rens de Jong een ‘DWDD-achtig programma opnemen dat we live gaan streamen. Aan tafel bij Rens zitten naast generatie expert Aart Bontekoning en de bekende journalist, auteur en leiderschapsexpert Jeroen Smit, regiovoorzitter en burgemeester van Zwolle Peter Snijders, MKB-voorzitter Jacco Vonhof, ons mede bestuurslid Marriël van der Most CEO van Koninklijke van der Most en Loes Daniels, oprichter van Hotelgift. Natuurlijk worden de ondernemersprijzen weer uitgereikt voor een extra feestelijk moment. Er is muziek van Hendrik Jan Bökkers.

Regio Zwolle omvat sinds dit jaar maar liefst 22 gemeenten. Die samen het verschil maken. Zodat we beter presteren dan gemiddeld. Dat kan alleen als je het samen doet. Als een grote familie. Maar niks menselijks is families vreemd:

  • Er verandert van alles. Binnen en tussen generaties.
  • Hoe gaan we daar mee om in de Regio?
  • Of beter nog… hoe moeten we daar mee omgaan?
  • Om klaar te zijn voor die toekomst. Een toekomst waarin de nieuwe generaties het op gaan pakken. Anders dan we deden. Passend bij hun eigen tijdsbeeld. Vraagstukken die niet alleen regiobreed gelden, maar ook binnen bedrijven.

Rens de Jong gaat met onze studiogasten in op onderwerpen als verschillende generaties, familiebedrijven, duurzame toekomst en leiderschap die het thema ‘Verbinding door de generaties heen. Blijf in business’ inhoud geven.

Meer informatie en het programma vind je hier.