Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Regio Zwolle Congres

9 december 2021 | 13.30 - 17.00 uur | online

Bedrijven en organisaties kiezen steeds vaker voor alternatieve business modellen en laten het kortetermijndenken los om met hun activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan een leefbare en eerlijke wereld voor iedereen. Niet alleen winst voor nu, maar vooral voor later!

De uitdaging is hoe je jouw omgeving meekrijgt met jouw ideeën en tegelijkertijd je bedrijf gezond kunt houden. En wat doe je als jouw aandeelhouders de winst van de onderneming belangrijker vinden dan de impact op jouw leefomgeving?

Ervaringsdes­kundigen en topsprekers voorzien ons van hun inzichten onder leiding van dagvoor­zitter Rens de Jong en natuurlijk kijken we ook terug op 10 jaar Regio Zwolle Congres. Daarnaast presenteren we zoals altijd de Regio Zwolle Monitor, komt de Regiorede aan bod en worden de prijzen voor Ondernemer en Starter van het Jaar door MKB-Nederland Regio Zwolle en VNO-NCW regio Zwolle uitgereikt.

Livestream
Als gevolg van de coronamaatregelen zal het congres digitaal te volgen zijn. Dat kan door gebruik te maken van deze link.

Informatie over het programma vind je hier.