Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Regio Congres Zwolle: technologisering als kans

13 december 2018 | 13.15 - 18.30 | Theater De Spiegel | Zwolle

Op donderdag 13 december aanstaande vindt het Regio Zwolle Congres 2018 plaats.

De organisatie van het congres heeft dit jaar gekozen voor het thema TECHNOLOGISERING ALS KANS. Daarmee wordt ingehaakt op het toekomstbestendig maken van de regio. Houden we de steeds verder oprukkende technologisering buiten de deur of omarmen we die juist? Een belangrijk vraagstuk voor ondernemers, onderzoekers, onderwijs en overheden.

Daarnaast vindt tijdens dit congres de bekendmaking van de ‘Ondernemer van het jaar’ en ‘Starter van het jaar’ plaats. Deze verkiezing is een initiatief van VNO-NCW regio Zwolle en MKB regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle.

Programma
Vanaf 13.15 uur wordt u ontvangen, waarna om 14.00 uur gestart wordt. Na het welkomstwoord door de voorzitter van Regio Zwolle, burgemeester Meijer, wordt de Regio Zwolle Monitor 2018 gepresenteerd, mede aan de hand van voorbeelden door ondernemers. De rest van het programma is ingevuld met inspirerende sprekers, zoals Frits van Hout (Chief Strategy Officer en lid Raad van Bestuur van chipmachinefabrikant ASML). En natuurlijk de bekendmaking van de ‘ondernemer van het jaar’ en ‘Starter van het jaar’. Jort Kelder is opnieuw de host.

Klik hier om het volledige programma te bekijken.

Locatie
Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Aanmelden
Er is een beperkt aantal gratis entreekaarten beschikbaar gesteld voor de leden van VNO-NCW regio Zwolle.
Indien u hier gebruik van wilt maken, stuurt u een mail naar bruil@vno-ncwmidden.nl. Vervolgens ontvangt u een code waarmee u zich kunt aanmelden op regiozwollecongres.nl/aanmelden.
Codes worden zo lang deze beschikbaar zijn op volgorde van binnenkomst verstrekt.

Na toezending van een code wordt op uw aanmelding en aanwezigheid gerekend.