Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Themabijeenkomst VNO-NCW Twente: corona-testen

22 september 2020 | 15.00 uur | De Lutte

Let op: in verband met de actualiteit organiseren wij deze bijeenkomst op zeer korte termijn!

In het belang van de algemene gezondheid en voor de voortgang van onze economie is het belangrijk dat mensen met corona-gerelateerde klachten op korte termijn getest kunnen worden en dat zij ook snel een betrouwbare uitslag hebben. Door oplopende wachttijden bij de GGD’s en de kritiek van Hans de Boer op het kabinetsbeleid inzake de te benutten testcapaciteit, kijken ondernemers en instellingen steeds vaker om zich heen naar alternatieven. Een van de bedrijven die een alternatief biedt is Hestia uit Losser.

Hestia is al enkele jaren actief op het gebied van trombose door het leveren van 24×7 diensten aan zorgverleners op het gebied van trombose-software, meetapparatuur, virtuele medische dienstverlening en inkoop van medische hulpmiddelen. Daarnaast ondersteunt Hestia nu ook bedrijven bij het beheren van besmettingsrisico’s in Coronatijd. Door de combinatie van een triagesysteem, inzet van de best passende test en de arbeidsomstandigheden wordt advies gegeven over de inzetbaarheid van personeel. Hiermee wordt onnodig thuiszitten voorkomen, wordt besmettelijk personeel tijdelijk uit het arbeidsproces genomen en wordt duidelijk wanneer een medewerker weer inzetbaar kan zijn. In de regel wordt binnen 24 uur getest en de uitslag is maximaal binnen 30 minuten beschikbaar. Dit geeft rust, zekerheid en vertrouwen op de werkvloer.

Wij nodigen je van harte uit om kennis te maken met Hestia op dinsdag 22 september aanstaande bij Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte.

In een speedmeeting wordt je door directeur Xander Schurink bijgepraat over de mogelijkheden die Hestia biedt. Onze leden Jurgen Keizers van ESS en Raymond Strikker van Landhuishotel De Bloemenbeek vullen aan met wat dit in de praktijk voor hun bedrijf heeft betekend.