Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Werven, boeien en binden van millennials

5 september 2019 | 19.00 uur | Kramp Groep | Varsseveld

Hoe werf je millennials en kun je ze binden en boeien? Hoe geef je leiding aan millennials en hoe ga je om met de generatieverschillen op de werkvloer? Hoe voorkom je dat er een burn-out optreedt? Het laatste is een toenemend probleem bij millennials.

Vragen waarop psycholoog Thijs Launspach antwoord heeft en die hij graag met je deelt tijdens deze interactieve lezing, die wij organiseren in samenwerking met Kramp en JPR Advocaten.

Thijs Launspach (1988) is psycholoog, trainer en auteur. Hij doceert bij de opleiding Psychologie van de Universiteit van Amsterdam, is daarnaast eigenaar bij het Rustburo. Thijs is behalve zelf een millennial ook expert op het gebied van millennials. Specifieker nog zijn expertisegebied is de twintigers van nu, de mindset van millennials, dertigersdilemma’s, quarterlifecrisis en generatieverschillen (op de arbeidsmarkt).

* foto van Hermance van Dijk

Ook Kramp heeft ervaring met millennials

Als marktleider in de Europese agrarische sector, goed voor een waarde van € 8,5 miljard, biedt Kramp een dynamische, technologische omgeving. Kramp werkt continu aan verbetering en zet de klant altijd op de eerste plaats. De 3000 medewerkers zijn het belangrijkste middel om deze strategie te realiseren. Carrièremogelijkheden en financiële stabiliteit zijn niet het enige. De bedrijfscultuur leeft de kernwaarden van Kramp daadwerkelijk na. De reden is simpel: Deze kernwaarden zijn niet zomaar verzonnen – ze beschrijven simpelweg wie Kramp is en hoe de medewerkers zich gedragen.

Daar vertelt Eveline Huis in ’t Veld als ervaringsdeskundige graag over. Eveline is in 2016 begonnen bij Kramp als management trainee en na diverse andere functies en leertrajecten binnen Kramp nu werkzaam als manager van de afdeling HR Digital. Eveline neemt je mee in de wereld van millennials en de wijze waarop Kramp inspeelt op hun behoeftes.

JPR Advocaten stimuleren jong talent

JPR Advocaten is een team van ondernemende advocaten en juridisch adviseurs die haar klanten niet alleen beschermt tegen risico’s en helpt bij problemen, maar die hen ook helpt bij het optimaal benutten van kansen.
De roots van JPR liggen in Oost-Nederland, net als die van veel van hun klanten en medewerkers. Het benutten van kansen gaat één op één samen met de vraag naar talent. Onze regio, onze klanten en wijzelf staan allemaal te springen om talent. Maar jong talent is niet altijd gemakkelijk te vinden en vast te houden in Oost-Nederland. Daarom zet JPR zich actief in om jong talent te stimuleren. Van stages en afstudeermogelijkheden tot jong talent die als advocaat-stagiair worden aangenomen en door JPR middels een ontwikkelprogramma worden begeleid tot de beste advocaten. Wie jong talent zegt, zegt automatisch millennial. Dus wie jong talent kansen wil bieden, wil begeleiden en optimaal tot hun recht wil laten komen, móet begrijpen hoe millennials denken, wat ze belangrijk vinden en hoe ze in het leven staan. Daar is JPR actief mee bezig. Wouter Ribbers, partner bij JPR Advocaten vertelt je graag hoe!

Achterhoeks Inspiratiefestival*
Voorafgaand aan onze bijeenkomst ben je vanaf 16.00 uur van harte welkom bij het Achterhoeks Inspiratiefestival, georganiseerd bij de Heikamp in Ruurlo door de 8RHK Ambassadeurs.

Past dit niet in je agenda? Geen probleem, dan zien we je graag om 19.00 uur in De Hooiberg van de Heikamp!

*Het is een festival voor iedereen met een hart voor de Achterhoek: Hoe werken, leren, wonen, reizen Achterhoekers in de toekomst? Hoe ziet onze zorg eruit? Hoe gaan we om met energie en afval. Een festival met inspirerende sprekers, ideeën pitch, Meet & Greet met de Achterhoek Board, kennismaken met projecten van de thematafels, straattheater en muziek en foodtrucks. Klik hier om je aan te melden voor het festival.