VNO-NCW Midden bespreekt de SLIM-regeling

19 februari 2020 | 16.00 uur | HNK Apeldoorn

Pak je kansen voor subsidies

Financiering voor ideeën en projecten vinden is soms best lastig. Maar toch is er vaak meer mogelijk dan je denkt.

Zo is er ook binnenkort de mogelijkheid om in te zetten op de SLIM-regeling voor ondernemers. Een subsidie om meer te kunnen investeren in leven lang ontwikkelen. Denk hierbij aan het up-to-date houden van de kennis en vaardigheden van medewerkers in het kader van duurzame inzetbaarheid. Of loopbaanadvies of het opstellen van een opleidings- of ontwikkelplan. Of het bieden van praktijkleerplaatsen ten behoeve van een beroepsopleiding (opleiding zelf is niet subsidiabel, wel het inventariseren bij werknemer en organisatie en het ontwikkelen van een methode om te kunnen leren.

De subsidie is in het leven geroepen om mkb-ondernemers te ondersteunen in de toekomstbestendigheid van de onderneming en het op peil houden van de kennis en vaardigheden van hun medewerkers.

Elke mkb-ondernemer kan tussen 1 maart en 1 april de subsidie aanvragen

De subsidie is maximaal € 24.999,- en samenwerkingsverbanden kunnen maximaal
€ 500.000,- aanvragen. Zowel interne loonkosten (van hiervoor ingezette functionarissen) als inhuurkosten van externe partijen komen hiervoor in aanmerking

Maar hoe weet je nu of deze subsidie iets voor jou bedrijf is? Hoe zorg je dat er een goede aanvraag ligt? En ook belangrijk: hoe zorg je voor een goede verantwoording? Deze en meer vragen worden beantwoord door Gerwin Knippenborg van Knippenborg Subsidieadvies op 19 februari. Dus meld je snel aan!

Pak je kansen voor subsidies