Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Ledenreis 2019: Helsinki en Riga!

25 september 2019 | Helsinki | Riga

Heb jij je al aangemeld voor onze jaarlijkse ledenreis? Wees er snel bij, want we zitten bijna vol.

Dit jaar gaan we van 25 t/m 29 september naar twee bijzondere Europese bestemmingen, namelijk Helsinki & Riga! Het thema van deze ledenreis is ‘High tech en duurzaamheid’.

Helsinki is een van de koplopers op het gebied van duurzaamheid. Zo lanceerde de stad in 2018 een plan waarmee de stad in 2035 CO2-neutraal zal zijn; maar liefst 15 jaar eerder dan de oorspronkelijke doelstelling. Finnen lopen op veel gebieden voor op de rest van Europa, onder andere op het gebied van technologie, maar ook op het gebied van onderwijs, de medische zorg en wetgeving.

Riga is niet alleen de hoofdstad van Letland, maar ook het economische en financiële centrum van het land. De stad is in haar eentje verantwoordelijk voor de helft van het bruto binnenlands product, de helft van de export en de helft van de werkgelegenheid. Door haar gunstige geografische ligging is Riga van oudsher een knooppunt van handel en financiën. Tegenwoordig is high tech een belangrijke sector, samen met productie, transport, toerisme en IT.

Gezien het klimaat van deze bestemmingen en het aantal uren daglicht, vindt de ledenreis wat eerder plaats dan je van ons gewend bent. We reizen van 25 tot en met 29 september 2019. In het vijfdaagse programma bezoeken we Helsinki en Riga, waarbij je zakelijke kansen ontdekt door interessante bedrijfsbezoeken en netwerkgelegenheden. Daarnaast maak je uiteraard ook kennis met de cultuur van beide bestemmingen.

Deze reis organiseren wij wederom met Rientjes & Partners!

Meer informatie over het programma, de bestemmingen en de voorwaarden is te vinden op de website www.vno-ncwmiddenledenreis.nl. Via deze website is het ook mogelijk om je aan te melden voor deze reis.

We nodigen je van harte uit op deze inspirerende ledenreis en hopen je te mogen begroeten in het prachtige Finland en Letland!

Contact
Marsha Krosenbrink, VNO-NCW Midden, telnr. 055-7601618