Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bezoek aan Peeze Koffiebranderij

18 april 2019 | 16.00 uur | Arnhem

Elk jaar organiseren we een bijeenkomst samen met de Industriƫle Kring Nijmegen. De afgelopen jaren waren we op bezoek bij de containerterminal BCTN te Nijmegen en bij EromesMarko in Wijchen. Dit keer gaan we op bezoek bij de inmiddels befaamde Koffiebranderij Peeze te Arnhem. Het bezoek vindt plaats op donderdag 18 april vanaf 16.00 uur. We nodigen je daarvoor van harte uit.

De koffieproducent die bestaat sinds 1879 is een landelijke speler op het gebied van duurzame koffie en thee voor op kantoor, in de horeca en voor thuis en is volop bezig met de voorbereiding van een volledig circulaire productiefaciliteit in Velp.
Peeze verbindt mensen in de hele keten met elkaar om zo maximale impact te hebben: in landen van oorsprong, partners, medewerkers en de klanten. Graag laten we ons door Timmo Terpstra bijpraten over deze ontwikkeling, en de uitdagingen waar hij tegenaan loopt. Gastspreker Michel Schuurman, directeur bij MVO Nederland gaat dieper in op de kansen en mogelijkheden van duurzame en circulaire productie.

De bijeenkomst zal onder meer bestaan uit een presentatie van Timmo Terpstra, algemeen directeur van Peeze, de presentatie van gastspreker Michel Schuurman, een rondleiding door het bedrijf en een buffet.

Wij hopen je 18 april te zien bij Peeze!