Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Voorzitterswissel VNO-NCW Twente

8 juli 2020 | 16.00 uur | De Bloemenbeek, De Lutte

Vanaf 1 juli treedt de volgende versoepeling in werking. Bijeenkomsten tot 100 personen zijn weer mogelijk, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Het wordt de hoogste tijd dat we elkaar weer gaan zien, echter wel in een veilige omgeving!

Wij nodigen je van harte uit op woensdag 8 juli vanaf 16.00 uur bij De Bloemenbeek in De Lutte. Deze middag staat in het teken van afscheid en kennismaking.

Na een periode van bijna 13 jaar legt Hans Kroeze de voorzittershamer van VNO-NCW Twente neer. Sinds oktober 2007 heeft hij deze hamer met verve gehanteerd en onze belangen behartigd zoals dat een voorzitter betaamt. Tijdens de bijeenkomst bedanken we hem voor zijn inzet.

Daarnaast stellen we deze middag zijn -beoogd- opvolger aan je voor: Michel ten Hag. Michel is directievoorzitter van Ten Hag Makelaars & Financiële Dienstverleningsgroep. Wij zijn blij dat Michel de kar in Twente wil gaan trekken en zien uit naar een succesvolle samenwerking. (Conform de statuten hebben de leden een mail ontvangen met daarin de officiële voordracht en mogelijkheid tot het indienen van tegenkandidaten.)

Ook bij VNO-NCW Midden is een directiewissel geweest: Karel Heijink heeft het stokje overgenomen van Ron van Gent. Karel zal deze middag ook aanwezig zijn om kennis te maken.

We zien jullie graag op 8 juli om de Hans Kroeze een gepast afscheid te geven en Michel ten Hag en Karel Heijink warm welkom te heten!