Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Webinar ‘Hoe help je werknemers met geldzorgen?’

5 oktober 2023 | 12.30 - 13.15 uur | Online

In een tweegesprek tussen Paul Bakker en een betrokken ondernemer hoor jij hoe je écht het verschil kunt maken voor je medewerkers en voorkom je een loonbeslag.

Een werknemer met schulden kan zich lastig concentreren, maakt eerder fouten en is vaker ziek. Daarom is het heel logisch dat jij als werkgever of leidinggevende oog hebt voor geldzorgen van personeel. Hoe maak je het onderwerp binnen je bedrijf bespreekbaar? En weet het personeel dat ze hiervoor ook bij hun werkgever terecht kunnen?

Tijdens dit interactieve lunchwebinar hoor je van Paul Bakker, lid van het kernteam van de Nationale Coalitie Financiële Gezondheid, hoe jij je medewerkers met schuldproblemen het beste kunt helpen. Bijvoorbeeld door:

  • het aanstellen van budgetcoaches;
  • binnen je bedrijf aandacht te blijven besteden aan dit onderwerp;
  • je medewerkers pro-actief te informeren over de loketten waar zij hulp kunnen krijgen.

In een tweegesprek tussen Paul en een betrokken ondernemer hoor jij hoe je écht het verschil kunt maken voor je medewerkers en voorkom je een loonbeslag.

Er is veel ruimte voor het stellen van vragen en na het webinar ontvang je per e-mail nog aanvullende informatie zodat jij de volgende dag al aan de slag kunt.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vóór 28 september a.s. in via de button en bekijk het webinar tijdens lunchtijd met een kop koffie of thee in de hand.

Enkele dagen voor het webinar ontvang je een instructiemail en een link om via MS Teams deel te nemen aan het webinar. Heb je vragen neem dan via email event@vno-ncwmidden.nl contact met ons op.

Het webinar is een samenwerking van VNO-NCW Midden en Rabobank.