Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

foto: Pixabay

Webinar “Ontdek de HR-kracht van podcasts”

16 maart 2022 | 16.00 - 17.00 uur | online

Het werven van aanstormend talent is vandaag de dag een uitdaging voor elke ondernemer. Beweeg mee met de tijd waarin wij nu leven en presenteer jezelf op een eigentijdse en laagdrempelige manier. Een podcastjournaal is daarom dé oplossing om jezelf te laten horen en op dezelfde golflengte te komen van toekomstig talent.

VNO-NCW Midden en Werkenbij.FM nodigen je uit om op 16 maart 2022 samen te kijken naar de dagelijkse problemen binnen het HR-werkveld en hoe we deze dagelijkse problematiek kunnen aanpakken door het gebruik van podcasts. Wat doe jij als HR-professional op dit moment om ervoor te zorgen dat jouw onderneming goed op de kaart staat? Maak kennis met het fenomeen podcast en het onderwerp Employer Branding.

Tijdens het webinar gaan we aan de slag met ‘‘het verhaal áchter jouw merk’, de kracht van Employer Branding. We vertellen alles over waarom nou juist het gebruiken van een podcast zoveel draagkracht geeft en waarom juist podcasts waardevol zijn om jouw verhaal te vertellen. Samen maken wij een vuist op de arbeidsmarkt. Doe je mee? Meld je dan snel aan via onderstaande gele button!

Voor wie interessant?
Leden HR-kring VNO-NCW Midden

Stuur een praktijkcasus in
Ervaar jij problemen binnen de organisatie met betrekking tot de arbeidsmarkt? Wij horen het graag als antwoord op de volgende vraag: Wat is een actueel probleem binnen jouw organisatie met betrekking tot de arbeidsmarkt of recruitment? Het antwoord op deze vraag kun je voorafgaand aan het webinar sturen naar info@werkenbij.fm o.v.v. ‘webinar’.

Programma
15.45 uur    Inloop webinar
16.00 uur    Start webinar en introductie Werkenbij.FM
16.10 uur    Spreker Employer Branding
16.20 uur    Hoe maak je een podcast? (interactief)
16.50 uur    Q&A en afsluiting

Wil je alvast een podcast beluisteren? Klik op de titels hieronder.