Werkgeverscongres Achterhoek 2020

19 maart 2020 | Eibergen

De Achterhoekse arbeidsmarkt is in beweging. De werkgelegenheid blijft groeien en economisch staan we sterker. Veel mensen hebben het afgelopen jaar een baan gevonden. De eerste stappen naar een inclusieve arbeidsmarkt hebben wij met elkaar gezet. Toch zien we dat er nog een grote groep mensen aan de slag wil. Unieke Achterhoekers met talenten die niet altijd passen op de vacatures die nu ontstaan. Dit vraagt om creativiteit. Van ons als WerkgeversServicepunt, van werknemers en van u als ondernemer. Onze ambitie is een bruisende en toegankelijke arbeidsmarkt waar iedereen mee telt en mee mag doen. Zo’n arbeidsmarkt maken wij niet alleen; daar hebben wij u als ondernemer voor nodig!

In een verrassend programma met inspirerende sprekers nemen wij u tijdens het WerkgeversCongres 2020 mee op reis. Een reis waarin wij onze ambitie samen met u tot realiteit willen maken. Dit jaar reiken wij ook weer de Unieke Werkgever Award uit aan één van de genomineerde ambassadeurs en zetten wij de volgende stap naar ons doel: 1.000 Unieke Ondernemers in de Achterhoek.

Wij gaan met andere ogen kijken naar het thema “inclusief” en wat verandering kan betekenen. Na dit WerkgeversCongres wordt het voortaan binnen 0,25 seconden Verwarrend Eenvoudig voor u!

Meld u hieronder nu kosteloos aan via de Aanmeldbutton!

HET WERKGEVERSCONGRES

Locatie: Hof van Eckberge, Eibergen
Datum: Donderdag 19 maart 2020
Tijd: 16.00 uur tot 21.00 uur

Het volledige programma volgt z.s.m. na uw aanmelding