Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Werkgeversondersteuning bij inclusief ondernemen

28 oktober 2020 | 08.15 - 09.00 uur | online

Met Voorzieningen meer kans op werk(behoud) en arbeidspotentieel
UWV vergoedt voorzieningen voor mensen die een structureel functionele beperking hebben. Dit zijn mensen die door hun ziekte of gebrek hulpmiddelen (voorziening) nodig hebben voor hun werk of moeilijk een baan vinden. Door een voorziening kunnen zij hun werk beter doen of maken zij meer kans op het vinden van werk. Ronald van Zijp, landelijk manager voorzieningen en re-integratiemiddelen bij UWV, geeft u tijdens deze sessie meer informatie over wat UWV Voorzieningen voor u en uw medewerker kan betekenen.

U kunt zich hier aanmelden.

Week van de 1000 Voorbeelden
Van 26 t/m 30 oktober 2020 is het landelijk de Week van de 1000 Voorbeelden met als thema ‘Zet de deur open voor inclusie’. Deze week draagt bij aan het halen van de doelstelling uit de banenafspraak: tenminste 100.000 banen voor mensen met een arbeidsbeperking. In de Week van de 1000 voorbeelden informeren we werkgevers over de banenafspraak, tonen we best practices en bedanken we de inclusieve werkgevers die ook juist in de huidige periode kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. In het hele land worden die week evenementen georganiseerd.

Digitale ochtendsessies in de Achterhoek
In de Achterhoek organiseren wij samen met onze inclusieve partners elke ochtend een digitale sessie voor u als werkgeverMaandag tot en met vrijdag van 8.30 – 9.00 uur. Elke ochtend behandelen we een specifiek aspect van werkgeversondersteuning bij inclusief ondernemen. Kijk hier voor het programma per ochtend en meld u aan!

U kunt zich aanmelden voor een enkele sessie of meerdere sessies. De digitale sessies vinden plaats via ZOOM en starten stipt om 8.30 uur. Vanaf 8.15 uur kunt u zich melden in de digitale wachtruimte. U ontvangt op vrijdag 22 oktober per mail de link om deel te nemen. Als u zich aanmeldt voor één van de andere sessies, adviseren we u ook aan de kick-off op maandag deel te nemen.

VNO-NCW Achterhoek is partner van Bind.