Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Workshop Employer Branding

27 september 2018 | 10.30 - 12.30 uur | VNO-NCW Midden | Apeldoorn

Hoeveel vacatures heeft jouw bedrijf in het afgelopen jaar uitgeschreven? De kans is groot dat dit aantal sinds 2017 is toegenomen. Na jaren van tegenspoed gaat het gelukkig weer beter met de Nederlandse economie. We beleefden in 2017 zelfs de grootste groei in tien jaar tijd, volgens cijfers van het CBS. Dit is ook duidelijk terug te zien op de arbeidsmarkt. In bijna alle sectoren neemt de werkgelegenheid toe. De verwachting is dat het aantal banen in 2019 stijgt naar 10,5 miljoen en jaarlijks ontstaan er meer dan 1 miljoen vacatures. Dit brengt voor werkgevers ook weer nieuwe uitdagingen met zich mee.

Employer branding
Door het grote aanbod van banen valt er iets te kiezen voor arbeidskrachten. Zij hebben de luxe om kritisch te kijken naar een potentiële werkgever. Als bedrijf moet je dus meer je best doen om positief op te vallen. Het aantrekken en behouden van de juiste mensen wordt daardoor steeds meer een expertise op zich voor bedrijven. In marketingtermen wordt dit omschreven met het containerbegrip employer branding.

Samen met FIZZ | Digital Agency willen wij graag met midden- en grote bedrijven het gesprek aangaan over de online mogelijkheden in employer branding. Voor bedrijven met meer dan twintig werknemers* organiseren wij daarom een Ronde Tafelgesprek rondom het thema Hoe zet je als werkgever online marketing in voor employer branding?

Daarbij komt onder meer aan bod:

> Corporate identity
Wie ben je als bedrijf? Waar sta je voor? En wat voor aantrekkingskracht heb jij op je directe omgeving?
> Contentmarketing
In al je publicaties vertel je bewust en onbewust veel over jezelf als bedrijf. Hoe kun je hiermee zo goed mogelijk aansluiting vinden op je employer branding doelstellingen?
> Rolmodels
Welke bedrijven zijn de populairste werkgevers? Wat doen ze goed en wat kunnen we daarvan leren?
> Social engagement
Je aanwezigheid op populaire publieke kanalen is voor potentiële werknemers een doorkijkluik naar je bedrijf.

Voorzie jij dat jouw bedrijf in de komende tijd gaat uitbreiden? En wil jij je graag verdiepen in de online profilering van je bedrijf, zodat je de juiste aantrekkingskracht hebt op de mensen die je graag als werknemer aan je bedrijf wil verbinden?

Dan zien we je graag op donderdag  27 september 2018 bij in Apeldoorn om met ons van gedachten te wisselen.

Voor deze interactieve ochtendsessie met aansluitende lunch is er beperkt plaats (daarom accepteren wij slechts 1 aanmelding per organisatie). Reserveer dus snel je stoel! We hopen je te mogen verwelkomen.

Over Fizz
FIZZ | Digital Agency is een full-service marketingcommunicatiebureau dat zich richt op het online en offline ontwikkelen van corporate identities, campagnes en events. Sinds ongeveer vijf jaar zijn zij verbonden aan VNO-NCW Midden en participeren onder andere in het magazine Middelpunt.
www.fizz.nl

Voor meer informatie over het programma en aanmelden klik hier.