Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Masterclass ‘Dynamiek in de arbeidsmarkt’

10 oktober 2023 | 16.00 - 17.30 uur | 's-Heerenberg

Deelname aan deze masterclass is mogelijk voor de leden van VNO-NCW Achterhoek en leden van de hr-kring Achterhoek.

Voor veel werkgevers is het een uitdaging om aan goed personeel te komen. Toch zijn er ook werkgevers die dat minder ervaren. Hoe komt dat? En misschien belangrijker: wat kun jij doen als werkgever om toch te kunnen floreren in deze dynamische arbeidsmarkt? Kun je iets doen aan het aantrekken van talenten? Of zitten er kansen in het beter vasthouden, inzetbaar houden en ontwikkelen van mensen? Of moet je je organisatie anders organiseren om in deze krappe arbeidsmarkt te kunnen blijven groeien en doordraaien? Maar hoe dan, hoor ik je zeggen. Leer hoe anderen dat doen, kom informatie halen en brengen, laat je informeren over initiatieven in de Achterhoek en vind je eigen route.

Kom op 10 oktober naar de masterclass “Dynamiek in de arbeidsmarkt” om in een kleine groep met Achterhoekse werkgevers hierover te leren en informatie uit te wisselen.

Opzet:

  • De dynamische arbeidsmarkt – trends en ontwikkelingen
  • Waar sta jij als werkgever? Wat zijn jouw uitdagingen de komende tijd?
  • Welke strategieën zijn er om dit aan te gaan?
  • Welke strategie past bij jou? En wat is dan de eerste stap?
  • Bij behoefte aan verdieping plannen we vervolgtrajecten

Caroline RijnbeekDe bijeenkomst sluiten we af met een gezellige netborrel.

Deze masterclass wordt verzorgd door Caroline Rijnbeek. Caroline is arbeidsmarktregisseur bij VNO-NCW Midden en heeft veel ervaring met sociaal innoveren, lerende organisaties en slim organiseren in het MKB vanuit Syntens Innovatiecentrum. Vanuit het programma NLwerktaanwerk ondersteunt zij werkgevers met allerlei arbeidsmarktvraagstukken. Daarnaast is zij deeltijddocent bij bedrijfskunde aan de HAN.

Locatie
Mainfreight
Transportweg 5
‘s-Heerenberg

Aanmelden
Deze bijeenkomst is exclusief voor leden van VNO-NCW Achterhoek en de hr-kring leden Achterhoek. Zij ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met regiomanager Wilma Elbertsen, elbertsen@vno-ncwmidden.nl.