Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Zakendoen in Argentinië?

2 november 2018 | 7 november 2018 | Buenos Aires | Argentinië

Zakendoen in Argentinië?
Ga mee op ledenreis met VNO-NCW Midden

Ook dit jaar bieden wij je de mogelijkheid om, samen met medeleden van onze vereniging, een prachtige reis te beleven. Na de zeer interessante reizen naar onder andere Shanghai, Brazilië, Rusland, Dubai, India, IJsland & New York en afgelopen jaar Zuid-Afrika, hebben wij dit jaar gekozen af te reizen naar het indrukwekkende Argentinië! De (leden)reis vindt plaats van 2 tot en met 7 november 2018.

Argentinië is de tweede economie van Zuid-Amerika. Kansrijke sectoren in het land zijn onder meer milieutechnologie, landbouw, voedingsmiddelenindustrie, water, infrastructuur, logistiek en ICT.
Het is een land van uitersten: gletsjers in het noordwesten, subtropische regenwouden in het noordoosten, het uitgestrekte Patagonië in het zuiden en het vulkanische bosgebied dat driekwart van Argentinië bestrijkt. De bruisende hoofdstad Buenos Aires, het ‘Parijs van het zuiden’, biedt verschillende vormen van vertier.

In het zesdaagse programma bezoeken we Buenos Aires en omgeving, waar u kennis maakt met de zakelijke kansen van Argentinië, maar daarnaast ook een indruk krijgt van de Argentijnse cultuur.

Een aantal hoogtepunten van de reis zijn:

  • Bedrijfsbezoek aan MediaMonks
  • Bezoek aan het nieuwe havengebied van Buenos Aires
  • Bezoek op het Argentijnse platteland: de Pampas
  • Fietstocht door Buenos Aires
  • Kennismaken met ondernemers van lokale start-ups en bedrijven.

We organiseren deze reis wederom met Rientjes & Partners.

Voor meer informatie over deze reis, de voorwaarden en de reissom gaat u naar www.vno-ncwmiddenledenreis.nl. Daar is ook het aanmeldingsformulier opgenomen.

U kunt zich nog aanmelden voor deze exclusieve reis naar Argentinië, maar wacht niet lang, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Contact:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met VNO-NCW Midden: Martine Schuijer, telnr. 06-10966827 of met Marsha Krosenbrink, telnr. 055-7601618.