Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Zomerborrel VNO-NCW provincie Utrecht en MKB-Utrecht

3 juli 2019 | 15.45 uur | Utrecht

De dagen worden langer, de temperatuur stijgt, de zomer is in zicht! Voordat iedereen weer afreist naar de diverse vakantieadressen willen we graag het verenigingsjaar afsluiten met een Zomerborrel op woensdag 3 juli aanstaande bij Parts on Demand in Utrecht.

Parts On Demand is een van Europa’s pioniers op het gebied van seriematig produceren door middel van 3D-printen. Met hun roots in productontwikkeling, productie en uitvinden staan ze dagelijks aan het front van technologische ontwikkelingen. Iedere dag produceren ze onderdelen en helpen ze hun klanten bij het optimaliseren van productie en producten. Of het nu om 1 of 100.000 onderdelen gaat. In constante kwaliteit. Voor iedere industrie.

Natuurlijk is dit slechts een summiere beschrijving van Parts on Demand en we vertrouwen erop dat de Geek- in-chief, Neil van Es, zelfs aan de niet-techneuten onder ons kan uitleggen wat zijn innovatieve bedrijf doet. Hij is niet voor niets gekozen tot JM Ondernemer van het Jaar 2018!

Een bijzondere bijeenkomst op een bijzondere locatie want 5 april jongstleden openden zij hun nieuwe manufacturing center in de oude Werkspoorfabriek in Utrecht. Hier bouwen ze aan de vierde productie revolutie! Dat moet je natuurlijk met eigen ogen zien (en dat kan tijdens de rondleiding).

Toost met ons op de zomer!