Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Experttafel Digilab Foodvalley van start op 24 november

Door de coronacrisis is het digitaliseringsproces van mkb’ers in een versnelling terechtgekomen. Dankzij digitale technologieën blijven veel ondernemers gewoon functioneren en kunnen kantoormedewerkers vanuit huis hun werk blijven doen. Digitalisering zal de komende jaren, in alle sectoren, alleen maar toenemen.

Technologieën als internet of things (IoT), kunstmatige intelligentie (AI) en data-analytics krijgen een grotere invloed op de bedrijfsvoering. Veel ondernemers vragen zich af wat ze precies met deze technologieën kunnen. Hoe kan het in eigen processen worden toegepast? En hoe zet je de eerste stappen?

In DigiLab Foodvalley helpen studenten van verschillende studierichtingen het mkb met deze digitale vraagstukken. Onder professionele begeleiding van docenten en experts uit het bedrijfsleven. Inmiddels zijn de eerste studenten gestart bij DigiLab Foodvalley. Een website wordt ontwikkeld en de zoektocht naar een geschikte fysieke locatie is gestart.

Heb jij als ondernemer ook een digitaal vraagstuk waar studenten mee aan de slag kunnen? Meld je dan aan voor deze Experttafel!

Aanmelden:
Aanmelden kan via deze link.
Deelname aan de Experttafel is gratis. Aanmelden voor 20 november. Vol = vol!

Programma

15:00 uur Digitale ontvangst door innovatiemakelaar Sina Salim
15:05 uur Introductie DigiLab Foodvalley – Joop Hazeleger (Knooppunt Techniek)
15:15 uur Samenwerken in en met de Foodvalley ICT Sector – Bart v/d Beek (ICT Campus)
15:45 uur Ondernemerservaringen met het digitaliserings-voucher
16:00 uur Interactieve sessie: jouw vragen over digitalisering
16:30 uur Afsluiting

Deze Experttafel wordt georganiseerd door Knooppunt Techniek, ICT Campus, Technova College en RCT Gelderland.

 

Deze Experttafel is een project binnen de Strategische Agenda van Regio Foodvalley en wordt mede mogelijk gemaak door RCT Gelderland, Provincie Gelderland, Regio Foodvalley, VNO-NCW VeluweVallei en Federatie Ondernemerskringen Valleiregio.