Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Experttafel webinar op 28 april: Trends in Future Food

Stadslandbouw, vertical farming, food-as-a-service, vleesvervangers: slechts enkele trends in de food industry. Op woensdag 28 april nemen vier ondernemers uit regio Foodvalley en Noord-Veluwe je mee in hun ontwikkeling van innovatieve ingrediƫnten en producten. Tijdens een interactief vraaggesprek leer je meer over gastronomisch genieten met plantaardige gerechten, lupine voor menselijke consumptie, zoutvrij brood door inzet van algen en de Neder Banaan.

Het online event wordt uitgezonden
op woensdag 28 april 2021
van 15.00 – 16.30 uur
vanuit de PuurDichtbij Kookstudio
van de Midden Nederland Hallen.

Deelname aan de Experttafel is gratis. Aanmelden via rctgelderland.nl voor 26 april.

InnoGusto
Innogusto ontwikkelt Italiaanse ready-to-heat maaltijdcomponenten en kant-en-klare maaltijden op basis van vlees-, vis- of zuivelalternatieven. Koelvers plantaardig convenience food van restaurantkwaliteit met een smaakbeleving die evenwaardig is aan vleesvarianten.

Lekker Lupine
Lupine bonen op ieders bord! Lekker Lupine! stimuleert de consumptie en teelt van biologische Lupine in Nederland. Hiermee dragen zij bij aan de eiwittransitie.

AlgaeHolland
AlgaeHolland Food levert consumentoplossingen en maatwerkoplossingen voor grootschalige toepassingen bij productie van voedingsmiddelen. Het resultaat: Zoutarme of Zoutloze maar smaakvolle eindproducten met de Nutritionele meerwaarde vanuit de Micro-Algen.

Neder Banaan
In hartje Nederland vind je een speciale kas. Hier in Ede groeit de allereerste banaan van Nederlandse bodem: de Neder Banaan. De bananenplant staat er in een speciale ondergrond en krijgt er precies de juiste hoeveelheid licht, warmte, water en voeding. Chemische bestrijdingsmiddelen zijn daardoor niet nodig. Dat levert een heerlijke, gezonde en duurzame banaan op.

Klik hier om de uitnodiging in pdf te bekijken.

Deze Experttafel is een project binnen de Strategische Agenda van Regio Foodvalley en wordt mede mogelijk gemaakt door RCT Gelderland, Provincie Gelderland, Regio Foodvalley, VNO-NCW VeluweVallei en Federatie Ondernemerskringen Valleiregio.