Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Extra digitaliseringsvouchers beschikbaar

Goed nieuws voor mkb-ondernemers die in de eerste digitaliseringsvoucherregeling van het programma Sm@rt Together geen voucher konden bemachtigen. Er komt op 4 september extra budget beschikbaar voor een kortlopende regeling waarin ondernemers opnieuw vouchers voor hun digitalisering kunnen aanvragen.

Met de voucher kan je als mkb-ondernemer een cofinanciering voor de digitalisering van je bedrijf krijgen. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van je online aanwezigheid of het automatiseren van bedrijfsprocessen. Met deze regeling krijg je echt een unieke kans om je bedrijf toekomstbestendig te maken door te investeren in digitalisering.

De eerste voucherronde, die begin 2022 werd uitgevoerd, was zeer populair en de vouchers waren dan ook snel vergeven. Om tegemoet te komen aan de grote vraag, is er nu extra budget beschikbaar gesteld voor een extra regeling. Dus heb je de eerste ronde gemist, dan kan je alsnog proberen om een voucher te bemachtigen voor een investering in de digitalisering van je bedrijf. Maar…wees er snel bij en bereid je goed voor, want de vouchers zijn beperkt beschikbaar! De regeling opent op 4 september 2023 en je werkzaamheden dienen uiterlijk 1 november 2023 te zijn afgerond.

Meer informatie, onder meer over de voorwaarden en het aanvragen van de vouchers kan je vinden op de website van Sm@rt Together.

Daarnaast organiseert Lifeport MKB op maandag 28 augustus van 09.15 tot 10.00 uur een webinar over deze extra voucherregeling waarin je jouw vragen kunt stellen. Aanmelden voor dit webinar kan hier.

De extra digitaliseringsvoucherregeling is onderdeel van de mkb-deal Sm@rt Together waarin 17 gemeenten van de regio Arnhem-Nijmegen, verschillende netwerkorganisaties en de provincie Gelderland het mkb op verschillende manieren in de digitaliseringstransitie ondersteunen. VNO-NCW Midden heeft zich ingezet voor de aanvraag en uitrol hiervan.  VNO-NCW Midden heeft voor regio Arnhem-Nijmegen een MKB deal voor elkaar gekregen om ondernemers te ondersteunen bij de digitalisering van hun bedrijfsvoering.