Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Floriade toneel Flevopenningen Ondernemersgala 2022

03-12-2021 | update 22-02-2022 – Het Ondernemersgala van de stichting Flevopenningen is verplaatst naar vrijdag 10 juni. Het gala zou eerder op vrijdag 22 april op het Floriadeterrein in Almere plaatsvinden.

“We zijn zeer verheugd met de medewerking van de directie van de Floriade en de gemeente Almere om een locatie voor de uitreiking van de Flevopenningen beschikbaar te stellen”, zegt Tom Lansink, voorzitter van de Stichting Flevopenningen. “De gemeente Almere heeft zijn naam verbonden aan de Floriade, die eens in de tien jaar wordt gehouden. Dat maakt de 2022-editie van de Flevopenningen op het terrein van de Floriade heel bijzonder.”

Gala op locatie op Floriade terrein in Almere
Het Flevopenningen Ondernemersgala wordt voor de 17e keer wordt gehouden. Het zal plaatsvinden in één van de horecalocaties op het terrein van de Floriade. Deze locatie zal de juiste uitstraling krijgen voor de huisvesting van zo’n zeshonderd ondernemers, bestuurders en politici die aan het populaire, jaarlijks terugkerende provinciale ondernemersgala deelnemen.

Flevopenningen
Tijdens het ondernemersgala worden Flevopenningen uitgereikt aan ondernemers en studenten ter onderscheiding van excellente prestaties.

Er worden twee HBO Flevoland Flevopenningen toegekend: één aan studenten van Windesheim Flevoland voor de beste comaker en één aan studenten van Aeres Hogeschool Almere/Dronten voor de beste praktijk stagiair.

Op deze editie van het Flevopenningen Ondernemersgala zullen door het Regionaal Werkbedrijf Flevoland (RWF) werkgevers worden gehuldigd, die zich de afgelopen periode extra hebben ingezet voor de inclusieve arbeidsmarkt. Deze ‘Ambassadeurs Participatie van de Inclusieve Arbeidsmarkt’ worden door de Flevolandse gemeenten voorgedragen, waarbij zij zich rond het thema ‘Ongekend Talent’ hebben onderscheiden door 50-plussers kans op werk te bieden.

De Flevopenning ‘Topondernemer’ gaat naar één van de zes door de lokale Flevolandse bedrijfskringen genomineerde kandidaten c.q. winnaar Ondernemer van het Jaar.

Meer informatie en aanmelden: www.flevopenningen.nl