Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Genomineerden Flevopenningen Participatie en TOP-onderneming bekend

Alle genomineerden voor de twee felbegeerde zakelijk Flevopenningen zijn bekend, zo laat de Stichting Flevopenningen weten.

Voor de Participatie Flevopenning zijn genomineerd:
Triade Vitree – Almere; Impact – Dronten; Karmac Informatie & Innovatie BV – Lelystad;
Hotel Restaurant Grandcafé ’t Voorhuys – Emmeloord; Classic Mike – Zeewolde en ’t Soetendal – Urk.

Voor de Flevopenning TOPonderneming gaan de volgende bedrijven strijden:
999 Games – Almere; Mooiwater – Dronten; Werkbedrijf Lelystad – Lelystad; Andela Techniek & Innovatie – Nagele en MaraSoft – Urk.

Nominaties

Tijdens het jaarlijkse terugkerende Flevopenningengala – het wordt dit jaar voor de 18e keer gehouden – worden de prestigieuze Flevopenningen uitgereikt aan ondernemers ter onderscheiding van excellente prestaties. De Flevopenning ‘TOPondernemer’ gaat naar één van de zes door de lokale Flevolandse bedrijfskringen genomineerde kandidaten en de Flevopenning ‘Participatie’ gaat naar één van de zes door de Flevolandse gemeenten aangewezen kandidaten.

Het galadiner, waarop de jaarlijkse Flevopenningen worden uitgereikt, wordt op 16 juni a.s. gehouden op het Defqon.1-terrein in Biddinghuizen. De gemeente Dronten is de gastheer. Verwacht wordt dat ook dit jaar het feestelijke Flevopenningen galadiner zal worden bezocht door zeshonderd vertegenwoordigers uit het Flevolandse bedrijfsleven, het bestuur en de politiek. Daarmee is het gala de grootste netwerkbijeenkomst in Flevoland.

Kaartverkoop gestart
De online kaartverkoop is inmiddels gestart. Tot en met zondag 30 april kost een entreekaarten
€ 190,00 excl. BTW per stuk, daarna bedraagt de  prijs € 210,00 excl. BTW. Een ‘eigen’ tafel voor 8 personen reserveren kan ook. Tafels zijn tot en met zaterdag 29 april beschikbaar voor € 1.400,00 excl. BTW.

Voor meer info en entreetickets: https://flevopenningen.nl/kaartverkoop/