Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Geslaagd webinar ‘Investeren in medewerkers met SLIM-subsidie’

Op vrijdag 15 mei 2020 vond het webinar plaats over de mogelijkheden tot samenwerking rond talentontwikkeling binnen het MKB. Ruim twintig mensen van Noord-Veluwse MKB bedrijven, onderwijs en dienstverleningsorganisaties bespraken de mogelijkheden van een SLIM-subsidie.

De techniek vanuit Landstede was goed voor elkaar. Rob Dal, regiomanager VNO-NCW VeluweVallei, stuurde de deelnemers op een soepele wijze door het programma. Corry Mosterd, Landstede Harderwijk, gaf nog even een korte samenvatting van de SLIM-regeling en ging vooral in op welke kansen dergelijke regelingen bieden voor ondernemers, medewerkers en ook de samenwerking ondernemers-onderwijs.
De ambitie van de diverse partijen is op de Noord-Veluwe vanuit de losse initiatieven te komen tot een Loopbaan- en Ontwikkelcentrum in Harderwijk. Van hieruit zou bijvoorbeeld een opleidingsmarkt/loopbaanmarkt georganiseerd kunnen worden.

Vier MKB-bedrijven hebben aangegeven belangstelling te hebben om door te praten over de mogelijkheden van de SLIM-subsidie. Eén van de plannen is een digitale bedrijfsschool.
De organisatoren van het overleg nemen voor 26 mei contact op met de geïnteresseerde bedrijven voor een afspraak.

Klik hier voor de Powerpoint-presentatie.

Ken je bedrijven in je netwerk die ook mee zouden kunnen doen in de samenwerking rond talentontwikkeling? Adviseer ze contact met ons op te nemen.

Contactpersoon: Rob dal, regiomanager VNO-NCW Midden, dal@vno-ncwmidden.nl / 06-51279192