Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Geslaagd zomerevent met Ingrid Thijssen

Op woensdag 22 mei vond ons inspirerende zomerevent plaats bij Linthorst Culinair in Twello. Bestuurders en medewerkers van het verenigingsbureau gingen in gesprek met onze landelijke voorzitter VNO-NCW, Ingrid Thijssen over het ondernemersklimaat in Nederland.

Het eerste deel van de middag stond in het teken van een open dialoog tussen Ingrid Thijssen en de aanwezige bestuurders en medewerkers van VNO-NCW Midden. We bespraken relevante en actuele ondernemersthema’s, zoals arbeidsmarktkrapte, netcongestie en regeldruk. We deelden zaken vanuit zowel de regio’s als landelijk en werd ingegaan op diverse vragen. Het was geweldig om te zien dat er ter plekke allerlei vragen naar boven kwamen, waardoor er inspirerende gesprekken ontstonden. Eén van die gesprekken ging bijvoorbeeld over manieren om de kloof tussen ondernemers in de regio en (politiek) Den Haag te dichten. Ingrid benadrukte daarbij ook het belang van de regionale verenigingen binnen VNO-NCW. Krachtige netwerken die elkaar versterken en die nodig zijn om de lobby richting Den Haag te versterken.

Inspiratie en stof tot nadenken
De open dialoog gaf voldoende stof tot nadenken en zeker ook tot napraten tijdens de gezellige barbecue. Ook een heel goed informeel moment om onderling ervaringen te delen en de banden te versterken tussen de diverse regiobestuurders en medewerkers van VNO-NCW Midden. Al met al werd het een heel geslaagd event en ging iedereen vol inspiratie naar huis.