Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Gratis zelfscan digitalisering Sm@rt Together

Wil je snel zelf inzicht krijgen in de digitaliseringsontwikkeling van jouw bedrijf? Dat kan!

Vanuit het project MKB-deal Sm@rt Together in de regio Arnhem-Nijmegen is namelijk een handige zelfscan ontwikkeld. Dit is een gratis scan, die desgewenst ook anoniem kan worden ingevuld. Dus doe er je voordeel mee!

Invullen kost ongeveer 20 minuten en na de laatste klik krijg je direct een gepersonaliseerd rapport dat je kan downloaden. Dit rapport geeft je inzicht waar jouw bedrijf staat ten opzichte van branchegenoten van vergelijkbare omvang in FTE. Ook krijg je tips voor verdere digitalisering en welke programma’s en leveranciers jou van dienst kunnen zijn om die eventuele volgende stappen te zetten. Klik hier voor meer informatie en het invullen van de zelfscan.

In 2021 startte het voucherprogramma van de MKB-deal Sm@rt Together in de regio Arnhem-Nijmegen. VNO-NCW Midden heeft zich ingezet voor de aanvraag en uitrol hiervan. De digitalisering van mkb in de regio komt nu dus echt op gang. Mede dankzij de meer dan 220 toegekende vouchers en ruim 520 aanbieders van digitaliseringsdiensten.

En…het project is nog niet klaar. Er komen nog weer nieuwe vouchers aan. Houd voor meer informatie de komende nieuwsbrieven en onze website in de gaten!