Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Guus Regelink nieuw bestuurslid VNO-NCW Stedendriehoek

Het bestuur van VNO-NCW Stedendriehoek is versterkt met de komst van Guus Regelink. We stellen hem graag voor.

Guus Regelink (34), woont samen en is Partner bij Primatch HR Groep voor de regio Deventer-Arnhem.

Waarom VNO-NCW Midden – Stedendriehoek?
“Primatch HR Groep gelooft in een gerichte aanpak waarmee lokale ondernemers nieuwe medewerkers kunnen aantrekken. Wij toveren geen kandidaten uit de hoge hoed, maar stellen lokale bedrijven middels een consultancy aanpak in staat om de juiste personen op de juiste manier te bereiken, te werven, te beoordelen en te selecteren. Hierbij fungeren wij als verlengstuk van ondernemers, waarbij wij altijd voor duurzame oplossingen en samenwerkingen gaan.

We werken vanuit het belang ondernemers, als verlengstuk van hun organisatie. Dit sluit naadloos aan bij het doel van VNO-NCW Midden – Stedendriehoek: een optimaal ondernemers- en vestigingsklimaat behouden door het behartigen van de belangen van regionale en lokale ondernemers en werkgevers.”

Focus
“Ik ga mij binnen het bestuur VNO-NCW Midden-Stedendriehoek focussen op de human capital agenda en manieren waarop ondernemers kunnen worden ondersteund in hun uitdagingen ten aanzien van de arbeidsmarkt. Hierbij geldt dat ik mij inzet voor initiatieven waarmee ondernemers écht worden geholpen en het vestigingsklimaat van de Stedendriehoek kan worden versterkt. Door samen op te trekken en gerichte initiatieven (verder) te ontplooien, kunnen ondernemers ten tijde van arbeidskrapte toch blijvend in staat worden gesteld om de juiste gekwalificeerde medewerkers aan te trekken en te behouden. Hierbij zie ik de samenwerking met de leden van VNO-NCW Midden – Stedendriehoek met veel plezier tegemoet”.

Wij wensen Guus veel succes en plezier in deze bestuursfunctie!

Contact
Elja Heijting, regiomanager Stedendriehoek, 06-16138421