Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

HEEL HOLLAND FIETST nodigt u uit!

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 april a.s. vindt het E-Mobility Festival HEEL HOLLAND FIETST plaats in het Dutch Bicycle Centre. U en uw collega’s zijn van harte uitgenodigd! Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door VNO-NCW Midden en de werkgeversaanpak van Slim & Schoon Onderweg.

De 2019-editie van HEEL HOLLAND FIETST is een gezamenlijk initiatief van Nationale Politie Eenheid Oost Nederland, Dutch Bicycle Centre (DBC) en NieuwsFiets.nu en zal plaatsvinden bij het DBC in Nijmegen. Vanuit de werkgeversaanpak van Slim&Schoon Onderweg ondersteunt VNO-NCW Midden dit initiatief. Het event is gericht op werknemers van grote ondernemingen in de regio Arnhem-Nijmegen, die serieus gestimuleerd worden om voor het woon-werk verkeer niet langer de auto, maar andere alternatieven te kiezen. Dat kunnen e-bikes of speed pedelecs zijn, maar bijvoorbeeld ook e-steps.

INFORMATIEVE KIJKDAG | HEEL HOLLAND FIETST is een e-mobility festival dat bijzonder informatief is. Er worden diverse Master Classes georganiseerd over relevante onderwerpen. Bijvoorbeeld met tips over het kiezen van de juiste e-bike, maar ook over fiscale regels voor HR-managers of de gezondheidseffecten van regelmatig naar je werk fietsen. In veel grote bedrijven krijgt vitaliteit van de werknemers steeds meer aandacht en wordt autogebruik ontmoedigd. Daar speelt HEEL HOLLAND FIETST bewust op in.

TOERTOCHT | Op vrijdag en zaterdag zal een e-bike toertocht georganiseerd worden, waarmee deelnemers het mooie van Nijmegen te zien krijgen en tegelijkertijd e-bikes kunnen testen. De opzet van HEEL HOLLAND FIETST is bovendien dat het een heel gezellig festival wordt met muziek en een terras. Het doel is om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Tientallen merken zullen aanwezig zijn met hun e-bikes, e-steps en aanverwante producten en diensten of informatie. Als entertainment wordt het Bakfietsfestival ‘ingefietst’, door middel van een aantal speciale bakfietsen met dj-bakfiets, bierfiets, foodbike, et cetera. Bovendien zal er muziek aanwezig zijn om de gezellige sfeer nog meer te verhogen.

KOM OOK EN BRENG COLLEGA’S MEE | Voor u en uw collega’s is HEEL HOLLAND FIETST zeer interessant. Daarom nodigen wij u met alle soorten van uit voor dit bijzondere event. Een betere inzet van fietsen voor woon-werk verkeer leidt tot een betere vitaliteit, minder file-druk en parkeerstress en het is ook nog eens beter voor het milieu. Kortom, allemaal maatschappelijk verantwoorde argumenten die passen bij modern en eigentijds ondernemerschap. Stimuleer uw collega’s actief om ook HEEL HOLLAND FIETST te bezoeken.

HEEL HOLLAND FIETST
Dutch Bicycle Centre
(terrein voormalige Honigfabriek)
Waalbandijk 8, Nijmegen

Vrijdag 5 april 2019
12:00 – 21:00 uur
Zaterdag 6 april 2019
10:00 – 17:00 uur

Toegang is gratis!

Wil je op de hoogte blijven van Slim & Schoon  Onderweg? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via info@slimschoononderweg.nl.