Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Help mee aan het verbeteren van de dienstverlening voor het mkb

Het Nederlands Comité voor Ondernemerschap laat momenteel een onderzoek uitvoeren naar de dienstverlening van (semi)overheidsorganisaties voor mkb-ondernemers. Advies- en onderzoeksbureau KplusV BV voert dit onderzoek uit voor het Comité en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Mkb-ondernemingen moeten in deze veranderende economische tijden snel beslissingen maken, bijvoorbeeld op het gebied van financiering, bedrijfsvoering, innovatie en digitalisering. Voor dergelijke beslissingen dienen ondernemingen over adequate informatie te beschikken en goed advies te krijgen die via websites, klantcontactcentra en andere loketten worden aangeboden. Doel van het onderzoek is het in kaart brengen van de dienstverlening, hoe deze ervaren wordt door ondernemingen die daar gebruik van maken en wat er gedaan kan worden om de dienstverlening te verbeteren.

Hoe kun je bijdragen?
Voor het onderzoek is onder andere een enquête uitgezet (invullen duurt ongeveer 15 minuten), waarin mkb-ondernemers hun hulpbehoefte en ervaring met de huidige dienstverlening kunnen beschrijven. Wil jij bijdragen aan het verbeteren van de dienstverlening voor het mkb? Klik dan hier en vul deze enquête in.

Daarnaast zullen in het kader van het onderzoek ook focusgroepen worden georganiseerd om verdieping op te doen omtrent de advies- en informatiebehoefte van mkb ondernemers en de wijze waarop zij informatie en advies inwinnen. Wil jij als mkb ondernemer deelnemen aan deze focusgroepen, neem dan uiterlijk 2 juli contact op met Roel Bottema (r.bottema@kplusv.nl / 06-27 085 509) of Guus Regelink (g.regelink@kplusv.nl / 06-83 047 714)