Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Inschrijving Koning Willem I Prijzen 2024 geopend

De Koning Willem I Stichting (1958) reikt drie belangrijke prijzen op het gebied van verantwoord, duurzaam en innovatief ondernemerschap uit: de Koning Willem I Prijs ‘grootbedrijf’ en ‘mkb’ en de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. Deze onafhankelijke prijzen vormen de ultieme bekroning op goed ondernemerschap in iedere categorie: van agricultuur tot techniek, food en entertainment. President van De Nederlandsche Bank N.V. prof. dr. Klaas Knot is voorzitter van de stichting. Erevoorzitter is Hare Majesteit Koningin Máxima. Het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat en het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat zijn actieve partners van de stichting.

De inschrijvingen voor deze Koning Willem 1 Prijzen zijn  geopend!
De Oscars voor het Nederlandse bedrijfsleven eren visionaire bedrijven die uitblinken in durf, daadkracht, doorzettingsvermogen, diversiteit, inclusie, innovatie en duurzaamheid.

Waarom zou jouw bedrijf mee moeten doen?

  • Erkenning voor prestaties: de Koning Willem I Prijzen zetten jouw onderneming in de schijnwerpers. Ze erkennen niet alleen de prestaties van jouw bedrijf, maar ook de toewijding en doorzettingsvermogen van het hele team.
  • Een boost voor alle betrokkenen: deelname aan deze prijzen geeft een enorme boost aan moraal en trots onder de medewerkers en partners. Het is een bevestiging van de positieve impact die zij samen realiseren.
  • Landelijke media-aandacht: als prijswinnaar sta je in het middelpunt van de belangstelling. De prijzen trekken aanzienlijke media-aandacht, wat jouw merk en verhaal door het hele land verspreidt.
  • Inspiratie voor anderen: jouw succesverhaal inspireert andere ondernemingen om hun grenzen te verleggen, innovatie na te streven en bij te dragen aan een bloeiende economie.

Inschrijven kan t/m 17 december 2023. Meer informatie over de inschrijvingen vind je hier.