Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Inschrijving Koning Willem I Prijs geopend

De Koning Willem I Stichting reikt sinds 1958 tweejaarlijks de Koning Willem I Prijs uit in de drie categorieën MKB, Grootbedrijf en duurzaam ondernemerschap. De inschrijving voor de Koning Willem I Prijs 2020 is geopend.

Goed ondernemerschap is van onschatbare waarde voor onze economie en samenleving. De Koning Willem I Stichting wil met de prijzen het belang van goed en gezond ondernemerschap voor de Nederlandse welvaart benadrukken en aandacht vragen voor de positieve ontwikkelingen in de Nederlandse economie. Ondernemingen worden met de prijs beloond voor hun ondernemerschap, hun durf, daadkracht, duurzaamheid en doorzettingsvermogen.

De prijzen worden in mei 2020 tijdens een feestelijke avond uitgereikt door erevoorzitter Hare Majesteit Koningin Máxima en voorzitter prof. dr. K.H.W. Knot, president van De Nederlansche Bank NV.

Onderscheidt uw onderneming zich? Bijvoorbeeld door durf, daadkracht, doorzettingsvermogen en duurzaamheid? Schrijf u dan snel in via: https://www.kw1prijs.nl/.

Voor meer informatie klik hier.