Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Inspiratie, vraag en aanbod

Gelukkig is er ook goed nieuws. Veel ondernemers passen zich aan aan de nieuwe omstandigheden, komen met oplossingen en denken vooruit. Een verzameling van initiatieven vind je op deze webpagina. Heb je zelf een creatieve oplossing, waarmee je de crisis hoopt door te komen? Laat het ons weten via corona@vno-ncwmidden.nl.

Loopt je bedrijfsvoering vast of ben je op zoek bent naar een product, advies of specifieke hulp dan kun je dit ons – vertrouwelijk –melden. Mogelijk kunnen wij een andere ondernemer aan jou koppelen en helpen jullie elkaar door deze crisis heen. Ook hier toont zich de waarde van het VNO-NCW Midden-netwerk. Maak gebruik van dit webformulier en wij nemen contact met je op.

Ondernemer helpt ondernemer
Ondernemers kunnen elkaar helpen door facturen snel te betalen, flexibel om te gaan met regels rondom leasecontracten en coulance te tonen bij huurverplichtingen. Blijf investeren in elkaar!

Sympathiek is het mooie aanbod van – kosteloze – diensten en producten die leden ons mailen. Kijk op deze webpagina wat ondernemers bieden. Doe er je voordeel mee, het is ervoor bedoeld.

Vraag:

 • Basisscholen in de Gemeente Epe zijn dringend op zoek naar gebruikte laptops voor leerlingen die vanuit huis moeten werken en waarvan de ouders niet over een laptop beschikken. Op dit moment is het vrijwel onmogelijk om nieuwe laptops aan te schaffen. Alles is uitverkocht. Heb jij gebruikte laptops die je ter beschikking kan en wil stellen aan deze kinderen? Mail dan naar corona@vno-ncwmidden.nl. Alvast namens de leerlingen ontzettend bedankt!
 • Het Deventer Ziekenhuis gebruikt normaal gesproken HALYARD jassen (3-laags SMS-materiaal). Deze jassen en-/of pakken zijn waterdicht en stevig. Ben jij een ondernemer die isolatiejassen beschikbaar wil stellen aan het Deventer Ziekenhuis, die:

-Lange mouwen hebben met afsluiting rond de pols;
-Water afstotend zijn;
-Enigszins slijt-/scheur vast zijn;
-Is de dikte van de jas minimaal 30 micron of hoger?

Mail dan naar corona@vno-ncwmidden.nl met daarin de hoeveelheid isolatie jassen/pakken die je beschikbaar wil stellen, productinformatie en de maten. Samen staan we sterk!

Een greep uit de aanbiedingen:

 • Dagelijks COVID-overzicht aan de hand van data van het RIVM en het NICE. Deze data worden elke dag bijgewerkt zodra er nieuwe gegevens beschikbaar komen. Handige tool, voor iedereen te gebruiken via https://covid.smartgraph.bi.
  Quant Base, Cint Kortmann
 • Een oproep aan collegae producenten, boeren, telers en iedereen die in de food met een overschot aan producten zit of komt te zitten: Laat ons jullie helpen met de verwerking van jullie verse producten tot houdbare in de vorm van sauzen, marinades, soepen en dressings.
  CuliConcepts, Rutger Schipper
 • Public Support kan helpen met ervaren directie-secretaresse die heel goed kunnen organiseren, structureren, overzicht bewaken, structuur in de ”chaos” aanbrengen is hun 2e natuur. In de zorg, in scholen, of bij het regelen van aanvragen voor allerhande regelingen. Kosteloos of bijna kosteloos!
  Public Support, Renee ter Stege
 • Wil je inzicht hebben in de actuele liquiditeit van jouw ondernemingen wil je weten waar je staat over 6 maanden? Maak dan gebruik van de doe-het-zelf liquiditeitstoolkit welke je gratis kunt downloaden via: https://www.cmenp.nl/corona-en-bedrijfseconomische-gevolgen/. Heb je hulp nodig bij invullen, de te kiezen strategie en/of wil je klankborden over de uitkomsten neem dan contact op met:
  Claassen, Moolenbeek & Partners, Jan-Paul Kiefmann of Ferdinand Zomerman.