Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Dit bieden ondernemers

 • Door extra vraag naar diensten of producten in de coronacrisis (tijdelijk) personeel te kort? Er zijn sectoren waar ze juist een overschot hebben. NLWerktDoor helpt door vraag en aanbod te verbinden. Op het gebied van personeel, diensten en materieel. En ook om nieuwe business-to-business-kansen te benutten. Samen innovatieve oplossingen bedenken, in bedrijven en in sectoren, om te kunnen blijven ondernemen.
 • IJsselvliet Strategie & Realisatie is sinds het begin van de crisis gestart met diverse virtuele en kosteloze ronde tafelsessies voor en door ondernemers. Ze richten zich wekelijks op 5-10 ondernemers per tafel, met als doel ondernemers in deze coronatijd te verbinden en om met elkaar in gesprek te blijven. Bekijk hier de actuele tafels die op de planning staan. Daarnaast heeft IJsselvliet in deze crisistijd enkele nieuwe concepten ontwikkeld, erop gericht ondernemers de helpende hand te bieden. Eén richt zich op ondersteuning bij liquiditeitsproblemen, ook als noodkrediet bij de bank moet worden aangevraagd, de andere propositie focust op hulp bij strategievorming in deze onzekere tijden.
 • Effeqtief biedt nu haar hulp en ondersteuning kosteloos aan met het nemen van corona crisismaatregelen, inkoop- en voorraadkostenbesparingen. Uw eerste kostenbesparing is hiermee direct een feit, een externe adviseur die niets kost en direct een bijdrage levert aan uw bedrijfsresultaat.
  Effeqtief, Rober Dijkhuizen, telnr. 06 – 263 442 66
 • Regio Opleiders start, in samenwerking met online opleider SkillsTown en Calibris Advies, met een speciale online leerlijn voor de arbeidsmarkt in regio Zwolle: Regio Opleiders Online. Bedrijven die behoren tot de getroffen sectoren en ZZP’ers kunnen tot 1 juni gratis gebruik maken van een online cursusaanbod. Het aanbod geldt voor bedrijven binnen de 22 gemeenten van Regio Zwolle. Website Regio Opleiders.
 • Ludejo, lid van VNO-NCW Midden, heeft samen met trouwe vertalers de schouders gezet onder het vertalen van de RIVM richtlijnen voor anderstaligen. Ze hebben de richtlijnen uitgewerkt in het Arabisch, Frans, en Spaans. Vertalingen in het Turks en Pools volgen zo snel mogelijk. Lees hier meer.
 • BLMC wil u graag helpen. Daarom bieden wij gratis advies en ondersteuning, maar ook gratis professionals om praktisch bij te springen. Onze expertises zijn Supply Chain, Logistiek, Productie, Operations, Inkoop, Planning, Customer Service, Projectmanagment en Crisismanagement.
  BLMC, Sjaak Lekkerkerker
 • Dagelijks COVID-overzicht aan de hand van data van het RIVM en het NICE. Deze data worden elke dag bijgewerkt zodra er nieuwe gegevens beschikbaar komen. Handige tool, voor iedereen te gebruiken via https://covid.smartgraph.bi.
  Quant Base, Cint Kortmann
 • Een oproep aan collegae producenten, boeren, telers en iedereen die in de food met een overschot aan producten zit of komt te zitten: Laat ons jullie helpen met de verwerking van jullie verse producten tot houdbare in de vorm van sauzen, marinades, soepen en dressings.
  CuliConcepts, Rutger Schipper
 • Public Support kan helpen met ervaren directie-secretaresse die heel goed kunnen organiseren, structureren, overzicht bewaken, structuur in de ”chaos” aanbrengen is hun 2e natuur. In de zorg, in scholen, of bij het regelen van aanvragen voor allerhande regelingen. Kosteloos of bijna kosteloos!
  Public Support, Renee ter Stege
 • Wil je inzicht hebben in de actuele liquiditeit van jouw onderneming en wil je weten waar je staat over 6 maanden? Maak dan gebruik van de doe-het-zelf liquiditeitstoolkit welke je gratis kunt downloaden via: https://www.cmenp.nl/corona-en-bedrijfseconomische-gevolgen/. Heb je hulp nodig bij invullen, de te kiezen strategie en/of wil je klankborden over de uitkomsten neem dan contact op met:
  Claassen, Moolenbeek & Partners, Jan-Paul Kiefmann of Ferdinand Zomerman.
 • Als familiebedrijf heb je wellicht nog extra vragen in deze crisis. Klik hier voor extra informatie van het Landelijk Expertise Centrum Familiebedrijven.
 • Ivar van Asten biedt de leden van VNO-NCW (alle regio’s) in ieder geval tot 28 april (indien de periode verlengd wordt, tot dan) gratis advies, steun en hulp waar nodig als ondernemerscoach, klankbord en – adviseur. Samen staan we sterk!
  Essential Together,Ivar van Asten, 06-17372251.
 • Als adviseur van Ondernemers Klankbord is Sjors Versteegh bereid met bedrijven te sparren over economische gevolgen van de crisis.
  Cobrada, Sjors Versteegh
 •  Via de actie #Gewoon-aandacht krijgen alle mensen die in de zorg werken, in welke functie dan ook, de mogelijkheid om zonder kosten en op een tijdstip die zij willen hun verhaal te delen met of vragen te stellen aan ervaren coaches die naar ze kunnen luisteren en met ze willen meedenken. Voor meer informatie: https://www.vno-ncwmidden.nl/medewerkers-zorg-kunnen-verhaal-kwijt-door-actie-gewoon-aandacht/.
  Gewoon-HR, Colinda van Dijk

Bekijk hier wat ondernemers vragen