Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Dit vragen ondernemers

  • Door uitval van diensten of producten in de coronacrisis (tijdelijk) personeel te veel? Er zijn sectoren waar ze juist handen te kort komen. NLWerktDoor helpt door vraag en aanbod te verbinden. Op het gebied van personeel (bijvoorbeeld vraag naar chauffeurs, monteurs en engineers) , diensten en materieel. En ook om nieuwe business-to-business-kansen te benutten. Samen innovatieve oplossingen bedenken, in bedrijven en in sectoren, om te kunnen blijven ondernemen.
  • Oproep van Wendy Kwaks, Programmamanager Transitie Defensie: In deze tijd van Corona-maatregelen zijn we meer dan ooit aangewezen op digitale technologie om te leren, werken en contact te hebben met anderen. Maar duizenden kinderen en kwetsbare groepen hebben niet de middelen om digitaal mee te kunnen doen. Daarom slaan de overheid, diverse maatschappelijke organisaties en de ICT-sector de handen ineen. En u kunt meehelpen! Zoekt uw bedrijf een mooie manier om te helpen in tijden van Corona? Help ons met het verzamelen van gebruikte laptops en tablets. De devices worden schoongemaakt (u ontvangt een dataverwijderingscertificaat), opgeknapt en verdeeld over de mensen die ze het hardst nodig hebben. Er wordt uiteraard ook gezorgd voor de juiste software, instructies en zo nodig een internetverbinding. Samen zorgen we dat iedereen digitaal mee kan komen en u kunt meehelpen! Doneer via: www.allemaal-digitaal.nl.
  • De zorg staat in de vuurlinie in de strijd tegen het coronavirus. Zij maken gebruik van onder andere mondkapjes, isolatiejassen/schorten, handschoenen en chirurgische maskers om zich én anderen te beschermen tegen besmettingen. Door de toename van patiënten en de wereldwijde behoefte aan dezelfde producten ontstaat er een nijpend te kort aan medische beschermings- en hulpmiddelen. Bekijk hier aan welke producten behoefte is.
  • Wij gebruiken schermpjes van Schneider Electric die in China geproduceerd worden en die fabriek is op slot. Misschien heeft iemand er nog een paar in zijn voorraad liggen. Het gaat om het schermpje Type: PFXGP4116T2D, uitvoering Pro-face.
    D2D Water Solutions, Ton van Hecke
  • Een oproep aan collegae producenten, boeren, telers en iedereen die in de food met een overschot aan verse producten zit of komt te zitten: Laat ons jullie helpen met de verwerking van jullie verse producten tot houdbare in de vorm van sauzen, marinades, soepen en dressings.
    CuliConcepts, Rutger Schipper

Bekijk hier wat ondernemers bieden.