Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Inzet vouchers versterking internationalisering

Met een internationale E-commerce voucher van de provincie Overijssel versterk je jouw online activiteiten in het buitenland.

Quickscan ter waarde van € 850,-

Online ondernemen is een effectief middel om te groeien. En biedt zeker in deze tijd de nodige voordelen. Om zakendoen met het buitenland via online kanalen te stimuleren is de E-commerce voucher ontwikkeld. Met deze voucher maakt een gespecialiseerd en internationaal ervaren bureau een quickscan voor jouw bedrijf rond e-commercekansen bij ondernemen met het buitenland. De scan analyseert jouw huidige prestaties op het gebied van e-commerce, de interne en externe randvoorwaarden om succesvol te worden en de online vraag in bepaalde focuslanden. Voor deze quickscan kun je een voucher inzetten ter waarde van € 850,- (hierbij is geen eigen bijdrage vereist). Er is een beperkt aantal vouchers beschikbaar, de aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

De quickscan wordt door internationaal opererende en gespecialiseerde bureaus uitgevoerd, dit wordt begeleid door een van de partners binnen GO4EXPORT*. Op het registratieformulier kun je aangeven of je al contact hebt met een van de partners.

Onderstaande partners begeleiden de e-commerce quickscans:

 

* Samen met 14 partners en de provincies Gelderland en Overijssel werkt GO4EXPORT aan het stimuleren van export voor het mkb in de regio. VNO-NCW Midden is een van de partners binnen dit consortium.