Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Creators Connect, Marketing op maat: samen bouwen aan jouw business Foto Rob Voss

Jeroen Hardenberg versterkt bestuur VNO-NCW Stedendriehoek

Op 14 maart 2023 is Jeroen Hardenberg toegetreden tot het bestuur van VNO-NCW Stedendriehoek. Wij stellen hem graag voor.

Jeroen Hardenberg is 43, woont samen in Apeldoorn, heeft twee kinderen en is oprichter van het marketingcommunicatiebureau Creators Connect, met vestigingen in Apeldoorn en Oisterwijk.

Waarom VNO-NCW Midden – Stedendriehoek?
“Creators Connect gelooft in een lokale aanpak en het opbouwen van stevige relaties voor de lange termijn. Daarom doen we meer dan ondernemers ondersteunen met marketingdiensten. We willen ondernemers verder helpen, een duurzame economie bevorderen en samenwerking stimuleren.

Dat betekent dat we ook een platform willen zijn waar het draait om kennisdeling en verbinding. In eerste instantie vanuit marketing en communicatie. Maar al snel ook richting business en netwerken. Dit sluit naadloos aan bij waar VNO-NCW Midden voor staat. Een optimaal ondernemers- en vestigingsklimaat waarbij je je als bestuurslid inzet voor de regionale en lokale belangen van ondernemers en werkgevers.”

Creators Connect, Marketing op maat: samen bouwen aan jouw business Foto Rob Voss

Focus
Na een zeven jaar actief te zijn geweest bij Jong Management Stedendriehoek ontstond de mogelijkheid om een bijdrage te leveren als bestuurslid van VNO-NCW Stedendriehoek. Jeroen gaat aan de slag met ‘Innovatie & ondernemerschap’.

“Ooit begonnen aan de ondernemersreis in 2016 en dan nu de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het ondernemersklimaat in Nederland; een mooie stap waar ik in het verlengde ook de werkgevers en ondernemers in de regio beter leer kennen!”

Wij wensen Jeroen veel succes en plezier in deze bestuursfunctie!

Contact
Elja Heijting, regiomanager Stedendriehoek, 06-16138421