Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Jos Slootstra versterkt bestuur VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen

Het bestuur van VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen is per 1 maart versterkt met de komst van Jos Slootstra, wij stellen hem graag voor.

Jos Slootstra is ruim 4 jaar eigenaar van DACON ICT Diensten uit Arnhem. Daarnaast is hij lid van de Raad van Commissarissen Rabobank / Raad van Commissarissen Stipte en Level4 en Strategisch adviseur & Brand Builder bij Purple Capital voor Liion Power.

Wat mensen zeggen over Jos:
“Een verbinder pur sang. Naar zijn gesprekspartner en in een gesprek écht luisteren, daar ligt zijn kracht. Maar ook zijn gevoel en visie helder uitspreken, hierin het vermogen hebben om mensen in hun kracht te zetten en door verschillende hulpvragen/geziene kansen mensen aan elkaar te verbinden typeert zijn werkwijze. “

“Bij Jos bestaat het woord ‘onmogelijk’ niet. Jos is in staat jouw beeld, gevoel of perspectief te transformeren en is daarmee ook meester in ‘beleving’. Van de details tot aan het grote plaatje en alles daar tussenin, elk element telt. Jos staat voor transformatie en geeft je het idee dat je zelf de magie bezit om de gewenste situatie te creëren.”

Wij wensen Jos veel succes en plezier in deze bestuursfunctie!

Contact
Tjerry Verhoeven, regiomanager VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen, 06-53786919.