Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

JPR Advocaten nieuwe kennispartner van VNO-NCW Midden

VNO-NCW Midden en JPR Advocaten  hebben onlangs een samenwerkingsovereenkomst getekend. Het komende jaar zetten ze samen in op kennisdeling rondom arbeidsrecht en ondernemersrecht. Daarbij betrekken beide partijen ook andere partners, zodat er mooie verbindingen ontstaan, die bijdragen aan brede welvaart.

Pascal Hulsegge, managing partner van JPR Advocaten: “Wij zien de samenwerking met VNO-NCW Midden en met de leden vooral als een uitwisseling van kennis. Wij van onze kant denken daarbij aan het aanbieden van masterclasses over actuele onderwerpen die wij in overleg met de leden bepalen”.  Zo zal bijvoorbeeld aandacht worden besteed aan de wijzigingen in het arbeidsrecht en de gevolgen daarvan voor bedrijven. Ook wil JPR graag in één van de masterclasses uitgebreid ingaan op de do’s en don’ts bij fusies en overnames. Tot slot zal er in 2022 een masterclass over de WBTR plaatsvinden.

Karel Heijink, directeur van VNO-NCW Midden, is blij met de samenwerking: “We kennen JPR Advocaten als een team van ondernemende specialisten die hun kennis en expertise graag inzetten om ondernemers te beschermen tegen risico’s die zij zelf mogelijk nog niet zien, maar ook om onze leden te helpen bij het optimaal benutten van kansen. Onze leden profiteren dus van de kennis en kunde van dit partnerschap.”

De basis voor het huidige JPR is gelegd in Zutphen door Bon de Jonge, die in 1899 een kantoor oprichtte. Na een aantal fusies en geopende nevenvestigingen kwamen de kantoren van Peters, Leppink en Remmelink erbij in de periode van 1982 tot 2000. De huidige naam JPR Advocaten is officieel doorgevoerd in 2007. Inmiddels zijn er drie hoofdvestigingen in Deventer, Doetinchem en Utrecht. Daarnaast heeft JPR bezoeklocaties in Zutphen en Nijmegen.