Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Kandidatendebat Gelderse Staten Over Industrie en Ondernemersbeleid op 5 maart

‘Houd industrie en ondernemers in Gelderland’. Onder dit motto vindt op dinsdag 5 maart het Groot Gelders industrie- en ondernemersdebat plaats. Onder leiding van Wouke van Scherrenburg debatteren 10 topkandidaten voor de Gelderse Staten over de onderwerpen die ondernemend Gelderland aangaan. Het debat is in het Keramisch Huis in Velp en na aanmelding vooraf openbaar toegankelijk.

Episch centrum

Dinsdag 5 maart is het Keramisch Huis in Velp even het episch centrum voor politiek en ondernemend Gelderland. Tijdens het Groot Gelders Industrie- en Ondernemersdebat, een initiatief van 8 branchekoepels, gaan lijsttrekkers in debat over zaken die ondernemend Gelderland aangaan. Hoe groen wordt de provincie, blijft kleiwinning de motor voor nieuwe natuur, wat gebeurt er met het project Leven Lang Gelders Vakmanschap en, niet in de laatste plaats, hoeveel NUON-geld komt beschikbaar voor klimaatbeleid en energietransitie?

Aan de hand van zes stellingen voelt debatleidster Wouke van Scherrenburg de politici stevig aan de tand. Het debat is in aanwezigheid van publiek, voornamelijk ondernemers, dat actief bij het debat betrokken wordt.

Waar en wanneer

Het Gelders industrie- en Ondernemersdebat vindt plaats in het Keramisch Huis in Velp, is in de namiddag van 17:00 tot 19:00 uur. Inloop is vanaf 16:30 uur. Na afloop is er gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanwezigheid bij het debat is mogelijk na aanmelding vooraf via aanmeldformulier. Een bevestiging wordt dan toegezonden. Gezien de zaalcapaciteit geldt: vol = vol.

Het verkiezingsdebat is een gezamenlijk initiatief van Koninklijke Nederlandse Bouwkeramiek (KNB), VNO-NCW Midden, Bouwend Nederland, Techniek Nederland, FME, Metaalunie, Vereniging Nederlandse Papierindustrie (VNP) en BOOST Smart Industry.