Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Kennispartners

VNO-NCW Midden werkt samen met een aantal kennispartners. Samen met deze partners geven we invulling aan events en activiteiten, waar je als ondernemer je voordeel mee kunt doen. De kennispartners hebben expertise op specifieke terreinen om ondernemers verder te helpen. Je kunt als lid dus profiteren van deze kennis en kunde.

JPR Advocaten

JPR is een advocatenkantoor met ondernemende en gespecialiseerde advocaten, vooral werkzaam voor bedrijven in Oost-Nederland in de rol van huisadvocaat of als specialist, met efficiënte werkprocessen, reële tarieven en voorspelbare kosten. En bovenal met aandacht voor de klant en zicht op wat de klant beweegt.

Knippenborg subsidieadvies

Knippenborg subsidieadvies helpt ondernemers subsidies te benutten en hun plannen te realiseren. Zij zorgen met de subsidies niet alleen voor een financiële ondersteuning van je project, maar regelen ook dat alles soepel verloopt. Elk subsidievraagstuk vraagt weer om een andere oplossing;  Knippenborg vindt het een uitdaging de juiste subsidies voor jouw bedrijf te vinden!

 

Venntiv

Duurzame initiatieven die de wereld weer wat groener maken. Dat is de drive van Venntiv. Daarom zetten ze hun inventiviteit vol in voor jouw duurzame innovatie. Om alles uit subsidies, financiering en funding te halen kun je niet zonder de gedegen expertise van een strategische subsidiepartner.
Venntiv ontwikkelt de financiële strategie achter je plannen, haalt het maximale uit subsidies en kijkt verder dan de standaard regelingen.

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met onze stakeholders zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. In Nederland bedienen we particuliere en zakelijke klanten, wereldwijd focussen we op de food- en agrisector. Met altijd als uitgangspunt: samen bereiken we meer dan alleen.