Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Koen Knufing stopt als regiovoorzitter VNO-NCW Achterhoek

Tot onze spijt heeft Koen Knufing besloten om af te treden als voorzitter van VNO-NCW Achterhoek. Dit besluit heeft hij om moverende redenen genomen. Hij wil zich nu volledig focussen op de verdere uitbouw en groei van de diverse ondernemingen waarbij hij als bestuurder betrokken is: “Met plezier en trots kijk ik op een succesvolle en leerzame periode als voorzitter van VNO-NCW Achterhoek terug. Ik wil mijn medebestuursleden oprecht danken voor de hechte samenwerking gedurende de afgelopen jaren.”

Wij bedanken Koen hartelijk voor zijn toewijding en inzet gedurende de jaren dat hij regiovoorzitter was. Zijn bijdrage aan onze vereniging en de regio Achterhoek is van onschatbare waarde geweest en zijn betrokkenheid zal zeker gemist worden.

Namens VNO-NCW Midden wensen wij hem alle goeds toe voor een mooie toekomst en veel succes met de verdere ontwikkeling en groei van zijn ondernemingen.

Met het aftreden van Koen Knufing is de functie van regiovoorzitter VNO-NCW Achterhoek vacant. Het bestuur gaat de komende periode op zoek naar een nieuwe kandidaat voor dit voorzitterschap.