Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Leden in het nieuws

Nysingh Academy van start
Kenniskantoor Nysingh advocaten en notarissen lanceert de Nysingh Academy
Begin maart is de Nysingh Academy officieel van start gegaan. Nysingh doet al jaren veel aan kennisoverdracht. Zo organiseren zij (online) seminars en trainingen en hebben we een groot aanbod aan whitepapers, e-books en publicaties. Het gehele trainingenaanbod van Nysingh is nu gebundeld in de Nysingh Academy: www.nysingh.nl/academy. Dit biedt de klanten en relaties van Nysingh een duidelijk overzicht van alle trainingen, (online) seminars en bijeenkomsten.

Nysingh is een door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) en de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) erkend opleidingsinstituut. Bij de door de Nysingh Academy verzorgde seminars, bijeenkomsten en trainingen zijn dan ook opleidingspunten te behalen. Als gerenommeerd kenniskantoor is kennisoverdracht één van de pijlers van de dienstverlening van Nysingh. Onze juristen zijn specialist in hun vakgebied en deze expertise delen zij graag met hun klanten en relaties op een praktische, persoonlijke en verbindende wijze.

Over Nysingh
Nysingh is een full service advocaten-notarissen kantoor en een hoogwaardige juridische dienstverlener voor bedrijven, instellingen en overheden.
Meer informatie kunt u vinden op www.nysingh.nl.

Thermen Busloo bestaat 12,5 jaar en breidt uit
Thermen Bussloo – onderdeel van familiebedrijf Quality Wellnessresorts – bestaat 12,5 jaar, reden voor een feestje! Maar er is meer; in mei openen wij de deuren van Thermen Berendonck, ons spiksplinternieuwe resort bij Wijchen én onlangs namen we het oudste kuuroord van Nederland over; Fontana Resort Bad Nieuweschans.

Waarom al deze uitbreidingen? Omdat we heel Nederland willen laten onthaasten in één van onze resorts. Onze manier om bij te dragen aan een leukere wereld!
In al onze resorts kun je even ontsnappen aan de drukte van alledag en nieuwe, positieve energie opdoen. En welk resort je ook bezoekt; rust, aandacht en gastvrijheid staan centraal! Uiteraard vieren we ons jubileum ook graag met jou; we hopen je dan ook snel te verwelkomen in één van onze resorts!

www.thermenbussloo.nl


De Cantharel bouwt wellnesstuin exclusief voor hotelgasten
In een verborgen stukje tuin gelegen tussen het hotel en restaurant Huisje James is medio maart jl. gestart met de bouw van een wellnesstuin met een binnen- en buitenzwembad. In de tuin wordt zoveel mogelijk groen hergebruikt en komt tussen de bomen een apart gebouw met het zwembad in de stijl van een grote blokhut die opgaat in de groene omgeving. Gasten lopen via een doorgang vanuit het hotel over een klinkerpad de tuin in waar een ingang is naar het zwembad. In deze intieme, warme en sfeervolle ruimte brandt een haardvuurtje en worden verschillende comfortabele zitjes en bedden geplaatst. Vanuit het binnenbad met diverse bruisbanken is het mogelijk om direct naar buiten de tuin in te zwemmen. De gezellige en kleinschalige tuin is ingericht met kleine wandelpaadjes, verscholen zitjes en relaxbedden in het groen. Ook worden er twee privé saunahuisjes met douches geplaatst.
De verwachting is dat de wellnesstuin en het zwembad eind 2019 geopend zullen worden.

www.vandervalkapeldoorn.nl

 

Heijmans start nieuw energiebedrijf
Heijmans Bouw en Techniek is al vele jaren gevestigd op het bedrijventerrein Apeldoorn Noord. Gedreven door klimaaturgentie en de energietransitie is recent Heijmans Energie Services opgericht. Gebouwen in Nederland gebruiken veel energie en zorgen samen voor 40% van de CO2 uitstoot. Heijmans Energie Services werkt concreet aan het versnellen van de energietransitie van de gebouwde omgeving. Een toekomst met energie neutrale gebieden, waarbinnen gebouwen energie opwekken, opslaan en uitwisselen met hun omgeving. De transitie naar een dergelijke gebouwde omgeving is weliswaar niet van de ene op de andere dag gerealiseerd, maar we zetten onze kennis, kunde en realisatiekracht in om eigenaren, beheerders en gebruikers te helpen hun gebouwen stap voor stap energieneutraal te maken met klantgerichte en laagdrempelige diensten. Hierbij kunt u denken aan C-labeling van kantoorpanden, energiemonitoring & -management en WKO balans.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Juriën Huiskamp, telnr. 06-11017278 of  jhuiskamp@heijmans.nl.

www.heijmans.nl/energieservices

 

Annick Olthof-Kicken van Aventus wint De Sterkste Schakel Trofee 2019
Annick Olthof-Kicken wint De Sterkste Schakel Trofee 2019 voor de categorie Bouw, Industrie en Transport. Jaarlijks organiseert Driesteden Business deze verkiezing onder het zakennetwerk van de Stedendriehoek, Noord-Veluwe, Lochem en Raalte. In deze verkiezing gaat het om wie het meest klant- en servicegerichte bedrijf in de regio is. Het bijzondere is dat de kandidaten genomineerd worden door andere bedrijven uit de regio. Olthof wint de trofee in haar rol als teammanager voor de bouwopleidingen, waar schilderen, stukadoren, timmeren en metselen onder vallen. Ze werkt nauw samen met Bouwmensen, de Schildersvakschool en de Technicampus.

Ze staat haar mannetje in de mannenwereld van bouw en techniek en bouwt continu bruggen tussen Aventus en het bedrijfsleven. “Samenwerken betekent voor mij dat we samen het opleidingsaanbod ontwikkelen, samen innoveren en dat ik me inzet voor een betere communicatie over en weer. Ik stimuleer continu dat we denken vanuit de student. Wat heeft hij nodig om zijn diploma te kunnen halen?” De Trofee voelt als een mooi compliment voor een effectieve samenwerking tussen school en bedrijfsleven.

www.aventus.nl


15 juni Open Dag KonnecteD
Onze horecatalenten, meesterlassers, chocolade-inpakkers, schoonmaakkanjers, groenliefhebbers en al die andere waanzinnig leuke en getalenteerde medewerkers heten je welkom op de open dag van KonnecteD. Op 15 juni, tussen 12:00 en 15:30 uur, staan de deuren voor je open.

Sallcon en Deventer Werktalent zijn onderdeel van KonnecteD. Bij of via ons vinden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan. Tot voor kort was dat vaak een werkplek bij een van onze eigen afdelingen. Steeds vaker coachen en ontwikkelen we mensen, die dan aan de slag gaan bij reguliere werkgevers. We zijn een bedrijf met een duidelijke maatschappelijke missie: ‘Maak werk van betekenis’ en zetten ons in voor een inclusieve arbeidsmarkt. Bij alles wat we doen zoeken we de samenwerking met gemeenten, onderwijsinstellingen, bedrijven en inwoners. Omdat we met veel plezier ons werk doen en trots zijn op ons bedrijf, nodigen we iedereen uit om bij ons te komen kijken.

Kom langs op 15 juni en laat je verrassen door een van de meest veelzijdige bedrijven van Deventer!

Meer informatie over het programma vind je binnenkort op www.konnected.nl