Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Leden in het nieuws Stedendriehoek

Certigon is in beweging!

Certigon is in beweging. Letterlijk en figuurlijk. Wist je bijvoorbeeld al dat zij zijn verhuisd? Je kan Certigon nu vinden op het Wilmersdorf 29, 7327 AD Apeldoorn. Naast de fysieke verhuizing is Certigon ook flink aan het groeien qua personeel en opdrachten.

Maatwerk software bereikbaar én betaalbaar voor bedrijven

Veel mooie nieuwe initiatieven op het gebied van innovaties komen vaak voort uit ideeën geboren uit de ervaringen van de kleinere ondernemers of personen die zien dat iets anders kan (disruptive innovation). Om deze ideeën te implementeren in een groeiend of startend bedrijf is een goed software fundament vereist. Certigon wil en kan een bijdrage leveren aan deze ondernemersgeest door met de ondernemers mee te denken en zo met een oplossing binnen het beschikbare budget te komen.

Kom eens langs voor een kopje koffie en een kennismaking in het nieuwe kantoor!

www.certigon.nl

Nieuwe collega De Regt adviesgroep

Per 1 januari 2019 heeft De Regt adviesgroep er een nieuwe collega bij.

Carla Böttcher gaat de afdelingen schade- en inkomensverzekeringen versterken. Zij wordt “het” aanspreekpunt voor ons label VZZ Verzekeringen.

Carla is specialist in verzuim en inkomensverzekeringen en zal zich tevens gaan verdiepen in de zakelijke schade verzekeringen.

Carla is 52 jaar en getrouwd met haar beste vriend Emil. Zij heeft 3 kinderen en 7 kleinkinderen. Kortom een grote familie met gezelligheid alom. Koken is haar grootste hobby, naast zingen als sopraan in een A Capella koor.

Carla werkt nu zo’n 33 jaar in de financiële dienstverlening en heeft enorm zin in deze mooie nieuwe uitdaging.

www.deregt.nl

 

KRC Van Elderen Registeraccountants BV centraliseert in Zwolle

KRC Van Elderen Registeraccountants BV, onderdeel van KRC Van Elderen accountants | belastingadviseurs in Apeldoorn, heeft onlangs zijn intrek genomen in kantoor Zwolle, Ruiterlaan 7B te Zwolle. Binnen KRC Van Elderen Registeraccountants BV worden alle vrijwillige en wettelijke controleopdrachten alsmede overige controle- en assuranceopdrachten uitgevoerd.

Binnen KRC Van Elderen accountants | belastingadviseurs werden de controleopdrachten in het verleden vanuit de diverse vestigingen aangevlogen. Gezien de toegenomen eisen hebben zij besloten om dedicated controlemedewerkers in de controlepraktijk in te zetten en de controleafdeling te settelen in het centrum van onze regio Apeldoorn, Ommen, Wezep en Zwolle.

Voor onze cliënten heeft deze centralisatie voor de persoonlijke dienstverlening geen gevolgen. Door de centralisatie van onze controleafdeling en door het inzetten van dedicated controlemedewerkers zijn zij ervan overtuigd de gewenste kwaliteit aan hun cliënten te kunnen blijven leveren en te kunnen blijven voldoen aan de toenemende eisen in wet- en regelgeving.


www.krcvanelderen.nl

 

Visser & Visser opnieuw Beste Werkgever

Eind vorig jaar startte Visser & Visser in samenwerking met Effectory het medewerkersonderzoek. Als je vooruit wilt met je organisatie is de feedback van je eigen medewerkers onmisbaar. Zij weten als geen ander wat er beter, sneller en klantgerichter kan. In december kwamen de resultaten op tafel. Voor het tweede jaar op rij is Visser & Visser gekozen tot Beste Werkgever in de financiële dienstverlening! Medewerkers zijn tevreden over de werksfeer, ervaren sociale veiligheid op de werkvloer en zien de werkomgeving als uitdagend. Visser & Visser is enorm blij met het keurmerk Beste Werkgever!

www.visser-visser.nl

 

HR dienstverlener Personal Payroll ontvangt certificaat Sociaal Ondernemen én onthult nieuwe naam!

Donderdag 12 december vond het PSO Event Personal Payroll plaats: een event in het teken van zowel de uitreiking van het PSO Certificaat trede 3 uit handen van wethouder Joon als de onthulling van de nieuwe naam van de HR dienstverlener. In de passende setting van het PostNL pakkettensorteercentrum was het een feestelijk samenzijn van medewerkers, sociale partners, opdrachtgevers en uiteraard de voltallige vertegenwoordiging van Personal Payroll zelf.

Hoewel het PSO Event in de eerste plaats in het teken stond van de uitreiking van het certificaat, leende de bijeenkomst zich bijzonder goed voor de onthulling van de nieuwe naam van de HR dienstverlener, die onder luid applaus werd ontvangen. Vanaf heden zal Personal Payroll haar dienstverlening verder voortzetten onder de naam Buddo.

HR Dienstverlener Buddo is onderdeel van IU Groep (lid VNO-NCW Stedendriehoek) – een collectief in personeelsdiensten. Behalve de duidelijke positie die Buddo inneemt binnen het sociaal domein, ben je ook voor HR-, backoffice- en recruitmentdiensten bij Buddo aan het juiste adres.

Lees hier het volledige persbericht.

www.buddo.nl