Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Leden VNO-NCW regio Zwolle op bezoek bij saturn petcare in Hattem

Op 16 april waren leden van VNO-NCW-regio Zwolle op bezoek bij saturn petcare in Hattem. Jan Ties Kram, directeur van het bedrijf was onze gastheer tijdens dit bijzondere bezoek.

Saturn petcare produceert diervoeders voor een internationale markt. Op de locatie in Hattem wordt natvoer voor katten en honden geproduceerd. In de wereld van de diervoerders speelt de ontwikkeling van nieuwe producten een grote rol. Elk jaar brengt de eigen ontwikkelingsafdeling een groot aantal nieuw producten op de markt. Dit stelt hoge eisen aan procesverbetering, kwaliteitszorg en logistiek.

Het bedrijf investeer in de komende jaren fors in uitbreiding en vernieuwing op de productielocatie in Hattem. Kram gaf daarbij aan dat dit gekoppeld is aan een stevig opleidingsprogramma voor de medewerkers van het bedrijf. Werken bij saturn betekent dat er “beestachtig goede carrièremogelijkheden zijn”. Voor verschillende doelgroepen is er werk bij het bedrijf, van productie, kwaliteitsmanagement tot logistieke en financiële functies.

Tijdens uitvoerige rondleiding kon het hele productieproces worden gevolgd. Vanaf de aanvoer en eerste verwerking van de grondstoffen tot aan de verpakkingslijnen waar blikjes diervoeder in grote aantallen klaar gemaakt worden voor verdere distributie.

De belangstelling voor het bezoek aan dit bedrijf was zo groot dat we proberen t.z.t. een nieuw bezoek te organiseren.