Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

LET THE BATTLE BEGIN Ondernemersverkiezing Regio Zwolle 2019 van start!

Op 12 december wordt tijdens het Regio Zwolle Congres de Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2019 gekroond. De afgelopen jaren zijn de winnaars door wethouders Economische Zaken en lokale ondernemersverenigingen voorgedragen. Wie worden de opvolgers van Annelies Maas en Roland Kortenhorst van Medical Precision (categorie Starter) en Johan van Marle van Uitgekookt (categorie Ondernemer)?

Regio Zwolle behoort tot de economische top van Nederland. En dat is mede te danken aan de fantastische inzet van gedreven ondernemers. “De verkiezing ‘Starter en Ondernemer van het Jaar regio Zwolle’ beloont écht ondernemerschap: ambitie, lef, innovatie. Er wordt aandacht gevraagd voor een bijzonder slag mensen, die zich durft te onderscheiden en risico durft te nemen. We zijn op zoek naar vrouwen en mannen met guts”, aldus de kersverse voorzitter Marius Nijland.

Welke ondernemer is u afgelopen jaar positief opgevallen? Benut optimaal de marktkansen? Is een inspirator? Welke ondernemer zet sterk in op innovatie en duurzaamheid? Is maatschappelijk betrokken en is zonder twijfel een boegbeeld voor de regio Zwolle? Tot en met 1 september 2019 kan iedereen ondernemers uit de 21 gemeenten aandragen via de website www.ondernemersprijsregiozwolle.nl of via Lisa Heethaar: lisa@mkbregiozwolle.nl.

Winnaars van de afgelopen jaren hebben, naast de waardering voor hun ondernemerschap, meer naamsbekendheid opgebouwd door alle publiciteit rondom deze verkiezing en veelal ook meer opdrachten gescoord. De voorgedragen kandidaten worden beoordeeld door de vakjury, bestaande uit Edwin Peterman, Johan van Marle, Martin van der Sluis, Lisa Heethaar, Gido Frühling, onder aanvoering van juryvoorzitter Marius Nijland.

De verkiezing voor Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle is een initiatief van MKB Nederland Regio Zwolle en VNO-NCW Regio Zwolle, in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle. Het is dit jaar de 15de keer dat de verkiezing wordt gehouden.

Speciaal voor deze editie van de regionale ondernemersverkiezing is de vakjury in de boksring gestapt voor de opnames van de trailer 2019. Bekijk hier de trailer.

Meer informatie over het aanmelden, de procedure en het juryreglement op www.ondernemersprijsregiozwolle.nl.