Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Lustrumeditie Prinsjesdagontbijt Barneveld

In 2010 zaten we midden in de Bankencrisis, in 2020 houdt het coronavirus de wereld in z’n greep. De economie is in tien jaar sterk veranderd, maar wat nog steeds van waarde blijkt is het Prinsjesdagontbijt, dat de vier partners VNO-NCW Midden, Rabobank Gelderse Vallei, Gemeente Barneveld en Schuiteman Accountant & Adviseurs organiseren op de dag-na-de-derde-dinsdag-van-september.

Ondernemers uit Barneveld en omstreken laten zich tijdens het Prinsjesdagontbijt door financiële en fiscale experts (Bram Faber van Schuiteman) bijpraten over de gevolgen van de Miljoenennota voor het bedrijfsleven. Ieder jaar wordt een gastspreker gevraagd om zijn of haar mening over de stand van de economie te geven. Dit jaar was columnist, econoom en journalist Mathijs Bouman uitgenodigd om de lustrumeditie van het Prinsjesdagontbijt extra luister bij te zetten.

Ook dit tiende Prinsjesdagontbijt vond plaats in het Schaffelaartheater, dat met de nodige corona-voorzorgsmaatregelen een veilige ontvangst kon waarborgen. Een minder gevulde zaal, maar nog altijd een mooie omgeving om de vooral zakelijke boodschap een theatrale omlijsting te geven.

 

Klik hier voor de compilatie van het Prinsjesdagontbijt in Barnveld.